تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
3

انتخاب مجدد زینل‌زاده خبری که چهارشنبه بر خروجی رسانه‌ها می‌رود!

  • کد خبر : 10406
  • ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۸
انتخاب مجدد زینل‌زاده خبری که چهارشنبه بر خروجی رسانه‌ها می‌رود!

به گزارش اختصاصی پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، این روزها مهم‌ترین سوژه خبری گچساران که بسیاری رگه‌های از دخالت غیرمستقیم سیاسی را نیز در ان دخیل دانسته اند، استعفای اردلان زینل‌زاده شهردار موفق و کاردان دوگنبدان به اعتراف بسیاری از کارشناسان و حتی مردم دوگنبدان است. استعفای شهردار دوگنبدان در ماه‌های پایانی عمر چهارمین شورای اسلامی […]

به گزارش اختصاصی پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، این روزها مهم‌ترین سوژه خبری گچساران که بسیاری رگه‌های از دخالت غیرمستقیم سیاسی را نیز در ان دخیل دانسته اند، استعفای اردلان زینل‌زاده شهردار موفق و کاردان دوگنبدان به اعتراف بسیاری از کارشناسان و حتی مردم دوگنبدان است.

استعفای شهردار دوگنبدان در ماه‌های پایانی عمر چهارمین شورای اسلامی این شهر شوک بزرگ خبری برای مردم و مسوولان بود که این روزها دستمایه بسیاری از نقد و تحلیل‌ها شده است. بسیاری از تحلیل‌های ارائه شده به نقش تاج‌گردون، نماینده مردم گچساران و باشت در عدم همکاری با  زینل‌زاده در اواخر عمر شورای شهر دوگنبدان اشاره کرده‌اند اما دلایل مختلفی در این خصوص بیان شده که به نظر می‌رسد این موضوع دور از واقعیت هم نباشد شاید یکی از گمانه‌های عدم همکاری تاج‌گردون با شهردار دوگنبدان به تغییر امید محمدی، رئیس اتوبوسرانی گچساران که گفته اند از مهره‌های مورد نظر فرماندار و تاج‌گردون بوده، باشد؛ تغییری که عنوان کرده‌اند شهردار دوگنبدان بر انجام آن پافشاری داشته و رحیمی و تاج‌گردون مخالف آن بوده‌اند.

به نظر می‌رسد ارتباط تاج‌گردون بعد از انتخابات برخلاف دور گذشته با زینل‌زاده در خصوص جذب اعتبارات کمرنگ شده و نبود اعتبارات کافی از جمله اعتبارات مطالبه شده شهردار از پتروشیمی گچساران در حوزه شهری برای انجام کارهای عمرانی و شهری از دلایل اصلی استعفای شهردار باشد.

حالا شورای اسلامی شهر دوگنبدان در دوراهی دشوار انتخاب مجدد زینل‌زاده به عنوان شهردار چند ماه باقی مانده شورای چهارم یا فردی غیر از وی قرار گرفته است.

بررسی‌های خبرآوران خبر از انتخاب مجدد شهردار موفق دوگنبدان با ۵ رأی موافق البته مخالف استعفای وی و ۴ رأی مخالف و موافق استعفای شهردار برای ماه‌های باقی مانده شورا می‌دهد، خبری که به احتمال زیاد در جلسه روز چهارشنبه شورا بر خروجی سایت‌ها و خبرگزاری‌ها خواهد رفت!

 

 

 

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=10406

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. عزیز برادر تاجگردون اگر انتهای دور اول نمایندگیش خرج کرد جهت رای دادن بود که این کارها را با نام سازی انجام داد و پس از انتخاب هم همه چیز را به حال خودش ول کرد
    دنیا مزرعه آخرت است یعنی چهارسال اول هرچه دونه پاشیده چهارسال بعد باید پارو کند حال طرحها به اتمام برسند یا نه
    آقای شهردار هم مثل بچه داره ناز می کنه قطع روجال که نشده

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.