تاریخ : شنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۵ 6 جماد أول 1448 Saturday, 17 October , 2026
♥5
انتقادات عضو شورای شهر دوگنبدان از استعفای شهردار:

استعفای شهردار دوگنبدان زیبنده نبود

  • کد خبر : 10449
  • 15 دی 1395 - 12:10
استعفای شهردار دوگنبدان زیبنده نبود

کوروش رضایی به گزارش اختصاصی خبرآوران،  حمید بخشایی در جلسه تصمیم‌گیری اعضای شورای اسلامی شهر دوگنبدان در خصوص ابقا یا اتمام مسئوولیت اردلان زینل‌زاده شهردار دوگنبدان که چندی پیش استعفا داده بود، اظهار کرد: شورای شهر آداب و قواعد دمکراتیک خاص خود را داشته و نهادی مستقل به شمار می‌رود. وی افزود: فرجام رسالت اعضای […]

کوروش رضایی

به گزارش اختصاصی خبرآوران،  حمید بخشایی در جلسه تصمیم‌گیری اعضای شورای اسلامی شهر دوگنبدان در خصوص ابقا یا اتمام مسئوولیت اردلان زینل‌زاده شهردار دوگنبدان که چندی پیش استعفا داده بود، اظهار کرد: شورای شهر آداب و قواعد دمکراتیک خاص خود را داشته و نهادی مستقل به شمار می‌رود.

وی افزود: فرجام رسالت اعضای شورای شهر نیز باید به منفعت مردم باشد، از جمله ایراداتی که ما داشتیم ورود بیش از حد سلیقه و احساسات و سیاست‌های ناشی از احساسات در شورا بود که در نهایت منجر به چنین پیامدهای شده است.

بخشایی با بیان اینکه از مشتقات یک مسئول در نظام جمهوری اسلامی ایران مسئوولیت‌پذیری است، تصریح کرد:  استعفا به دلیل مشکلات قابل توجیه و پذیرش نیست، همه مسئوولان در نظام جمهوری اسلامی ایران مشکلات خاص خود را دارند و هیچ مسئولی بدون مشکلات نیست.

این عضو شورای شهر دوگنبدان ادامه داد: قرار نیست هر مسئوولی با هر مشکلی زیر بار مسئوولیت شانه خالی کند، ما شهرداری‌های زیادی در شرایط کنونی داریم که مشکل دارند اما هیچ شهرداری استعفا نداده است.

بخشایی یادآور شد: اگر در جایی شهرداری استعفا کند این شانه خالی کردن از زیر بار مسئوولیت است.

وی با بیان اینکه شهردار دوگنبدان صادقانه و خالصانه کار کرد، گفت: ما نیز کارکرد و نحوه اجرائیات وی را قبول داریم اما هر مسئوولی باید بداند که ما ارگانیک‌وار و اندام‌وار برای توسعه شهر باید در کنار هم حرکت کنیم.

بخشایی متذکر شد: مدیریت شهری زیربار شانه خالی کردن، آن هم در شرایط کنونی نمی‌رود و این مسئله درست نیست.

این عضو شورای شهر دوگنبدان افزود: استعفای شهردار هجمه بزرگی  برای همکاران من درست کرد و سبب هرج و مرج در حوزه شهرداری شد که این مسئله علیرغم حضور دو دوره زینل‌زاده در شهرداری زیبنده وی نیست.

بخشایی در ادامه با بیان اینکه شهردار دوگنبدان مقداری از شورای شهر فاصله گرفته بود، بیان کرد: اگر مشکل مسائل مالی است وی باید به خاطر پرسنل زحمتکش شهرداری و مردم تعامل داشته باشد و موظف است از پایتخت تا گچساران کمک بگیرد.

بخشایی تأکید کرد:  فاصله گرفتن زینل‌زاده و عدم تعامل وی با بعضی از مسئولان که نیاز به وجود آنها احساس می‌شود، در فضای کنونی جالب نیست و به نظر می‌رسد احساسات وی بیشتر غلبه داشته تا قوه عقلی.

این عضو شورای شهر دوگنبدان ادامه داد: بخشی از مشکلات پیش‌آمده برای شهردار ناشی از خود وی بوده زیرا وی موظف بود در خصوص مشکلات مالی قبل از استعفا در شورا حضور پیدا کند و مسائل را عنوان می‌کرد.

بخشایی معتقد است هیچ‌گونه توجیه عقلانی برای استعفای زینل‌زاده وجود ندارد و کار وی کار بسیار اشتباهی در شرایط کنونی به شمار می‌رود.

 

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=10449

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 7در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۷
  1. آقای بخشایی عزیز، مهندس زینل زاده ازاون دسته افرادی نیست که به خاطرپست، جلوی هرکس وناکسی گردن کج کنه واینوخودت کاملامیدونی.
    تااونجایی که تونس، براشهروحل کردن مشکلات پیش روی شهرداری تلاش کردولی وقتی شرایط رابه عمدبرایش برنامه ریزی کنن که کل شهربه چالش کشیده بشه، رفتنش صلاح بود.
    من ازفامیلهاشم ودوست نداشتم که دیگه دراین پست ادامه بده، ولی طبع بلندخودش اجازه ی بی احترامی به نظرشورارانمیده وعقل هم حکم میکنه که بمونه وپاسخ اعتماداعضای محترم شورارابه نحواحسن بده.
    نه به واسطه اینکه بااوفامیلم،که به اذعان احادمردم گچساران، پاک دست ومدیراست وموندنش بهترین گزینه هس.
    درضمن به خاطراینکه به عهدت پایبندبودی وگفتی که دررفتن ویاموندن شهرداردخالت نمیکنم، واین کارودرجلسه موندن ویاعزل انجام دادی، سپاسگزارم.

  2. اقای بخشایی شما دیگه چیزی نگید لطفا وقتی از هر فرصتی استفاده کردی تا روی صندلی شهرداری بشینی اما نشد؛ شما که تشریف میاوردی شهرداری در سایر اتاقها وقتت را میگذروندی اما به اناق شهردار نمیرفتی پس لطفا نگو شهردار با اعضای شورا فاصله گرفته چرا عده ای از همکارانت به اتاق شهردار میرفتن فقط وقت برای شما نبود؟در ایام محرم چرا سرکار خانم رضایی که یک زن هست با جناب مهندس بلوطی و قشقایی و اقایان حاج شکوهی و اکبری همراه شهردلربه هیئت های عزاداری میرفتن ولی شما چندنفر انها را همراهی نمیکردید؟پس فاصله گرفتن و دو دستگی از طرف شما و اسدپور حیدری بوده

  3. امکان نداشت شما شهردار بشی.هیچکس از اعضای شورا حتی شما رو گزینه شهرداری نمیدونستن غیر از فشار خودتون و خودتون.شما نمیتوانید شهرداری را جمع کنید.مدیر میخواهد.از آب گل آلود هم نتونستین ماهی بگیرین.کسی شما رو قبول نداشت به عنوان‌گزینه شهرداری.لطفا ارگانیک وار و اندام وار در کنار شهردار با قواعد دموکراتیک حرکتی ناسیونالیسم انجام بدین.به امید شهری زیباییسم و تفکری آزادیسم و شورایی رمانتیکیسم و شهرداری کاریزماتیکیسم.از سوسیالیست و امپریالیسم و ارگانیک هم بیشتر توضیح بدین.دنیا و شر و دنگ ایسم

  4. شما چکاره ای که مصاحبه میکنی….
    از رییست تو شورا اول اجازه بگیر بعد مصاحبه کن

  5. آخ واسه کم جنبه ها و واسه کسانی که نمیتونن انسانهای با سواد و متخصص رو ببینند اگه آقای آگاه کم داری خودت بیا جلو ببینند چند مرده حلاجی پشت گود نشستی شعار میدی معلومه از چه قماش هستید افرادی دون پایه چون شما این شهر رو بگند کشیدند وگرنه امثال زینلزاده زیاد هست بیست میلیارد شهرداری رو بده کار کرده بعد از ۸سال شهردار بودن با این همه پوز دادنهای زینلزاده با بیست میلیارد بدهکاری ببینید چطوری شهردار بعدی و شهرداری بدبخت خواهد شد آقای آگاه اگه کم داری برو یاد بگیر بعد بیا جلو معلومه زیاد سوز داری

  6. قابل توجه همشهریان عزیز قطعا سخنان آقای بخشایی قابل توجه تر از سایر اعضا شورای شهر بوده پس ایشان از منطق و تخصص بالاتری در تجزیه و تحلیل مسائل دارند البته عملکرد آقای زینل زاده خوب بوده ولی بدون محاسبه این همه بدهی بالا آوردن برای یک شهرداربا این همه تجربه نشانی از ضعف و کم توجهی زینل زاده است اگه کسی در دفاع از شهردار بر میاید باید با ادله سخن براند می‌شود گفت تعامل شورا اگه با شهردار مخ ایراد قطعا از شهردار هم بوده و مدافعان شهردار بببیند برای اداره شهر زینلزلاده نیاز به تعامل با همه را باید داشته باشد برای مردم فداکاری کردن خودشکنی نیست افتخار است غرور نیست ایمان است آقای بخشایی راه درست رو پیشنهاد دادند و شماها مخالفین ایشان نعل رو وارونه مبینید ومیزنید آقای زینلزاده از غرور بسیار کاذبی برخورداره در شأن یک مسؤل نیست

  7. …. حق داره از زینل زاده حمایت کنه چون پسرشو گذاشته سر کار این خیانت است به بیکاران فلک زاده گچسارانی

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.