تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
7
مدیر کل سیاسی انتخاباتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

۹۰ آسیب انتخاباتی در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شد

  • کد خبر : 11005
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹
۹۰ آسیب انتخاباتی در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، آزمون جامع قانون انتخابات با شرکت بخشداران و معاونان فرمانداران استان صبح امروز در فرمانداری دهدشت برگزار شد. کرامت کریمی در این مراسم با اشاره به در پیش بودن انتخابات دوازدهیمن دوره انتخابات ریاست جمهوری و دوره پنجم شوراهای اسلامی اظهار داشت: این انتخابات برای همه ما حساس است […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، آزمون جامع قانون انتخابات با شرکت بخشداران و معاونان فرمانداران استان صبح امروز در فرمانداری دهدشت برگزار شد.

کرامت کریمی در این مراسم با اشاره به در پیش بودن انتخابات دوازدهیمن دوره انتخابات ریاست جمهوری و دوره پنجم شوراهای اسلامی اظهار داشت: این انتخابات برای همه ما حساس است و باید تدابیر لازم برای برگزاری هر چه بهتر آن اندیشیده شود.

مدیر کل سیاسی انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد انتخابات را نماد مردم سالاری و عقلانیت در جامعه دانست و افزود: در راستای تحقق چنین فرآیندی آزمون جامع با حضور بخشداران و معاونان فرمانداران به میزبانی دهدشت برگزار شده است.

وی این آزمون را با همکاری وزارت کشور و با هدف توجه بیشتر به انتخابات و نگاه حداکثری برای شرکت در انتخابات عنوان کرد.

کریمی تصریح کرد: آزمون‌های دیگری با شرکت فرمانداران شهرستان‌های هشت گانه در آینده برگزار خواهد شد.

این مسؤول با بیان اینکه انتخابات بارزترین نگاه عقلانیت در توسعه یافتگی است، میزان مشارکت مردم در امر تصمیم گیری را مهم خواند و بر ضرورت آشنایی متولیان با قوانین و رعایت اصل بی طرفی در انتخابات تأکید کرد.

کریمی با اشاره به چالش های انتخابات و ارائه راهکارها در برگزاری هر چه بهتر آن،بیان کرد: چالش‌های گوناگونی قبل،حین و پس از انتخابات وجود دارد و برای هر کدام راهکارهایی اتخاذ می‌شود.

مدیر کل سیاسی انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: در این فرآیند اعضای شورای تأمین در فرمانداری مستقر و باید ضمن کنترل بی نظمی‌ها آمادگی خود برای برخورد با چالش‌ها را داشته باشند.

وی از آسیب شناسی انتخابات گذشته در سطح استان خبر داد و افزود: تاکنون ۹۰ مورد آسیب انتخاباتی شناسایی و به وزارت کشور گزارش شده است.

کریمی تأکید کرد: تلاش داریم این آسیب‌ها در انتخابات سال ۹۶ به حداقل برسد.

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=11005

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.