خبرآوران// کوروش رضایی
شهردار دوگنبدان به همراه مدیران ستادی از موکب طریقه الکربلا و روند خدماترسانی به زاران پیاده روی اربعین بازدید کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، دکتر مسعود ظفری در این بازدید ضمن اظهار رضایت و تشکر از اقدامات صورت گرفته توسط مردم شهرستان اظهار داشت: خدای بزرگ را سپاس می گوییم که امسال نیز همچون سالهای گذشته همراه و همگام با مردم شهرستان گچساران توفیق خدمت رسانی به زوار اباعبدا… الحسین حاصل شده است.
شهردار دوگنبدان با بیان این که در این موکب ها توسط مردم متدین شهرستان از زائرین عزیز در حد توان پذیرایی می شود که تاکنون نیز روند خدمات رسانی مطلوب بوده است، افزود: این موکب ها تا پایان بازگشت زائرین در گچساران برپا خواهند بود و به خدمات خود ادامه خواهند داد.
ظفری یادآور شد: بحمدالله امسال همه مردم و مسئولین برای استقبال و خدمت رسانی به زائرین پای کار بودند و بنده به نوبه خود از همه این عزیزان بویژه مردم فهیم ، کسبه و بازاریان ، خادمین به ابا عبدالله الحسین(ع) در شهرستان ، نیروهای نظامی و امدادی و دستگاههای خدمات رسان که در قالب ستاد اربعین حسینی زحماتی متقبل شده اند قدردانی می کنم.
وی مجاهدت موکب داران اربعین حسینی (ع) برای خدمت به زوار اربعین را ناشی از عشق و ارادت به آل الله ( علیهم السلام ) عنوان کرد و یادآور شد: گچساران خدمات خوبی در اربعین حسینی داشته و این شهرستان همانطور که در جنگ تحمیلی در برابر دشمن سر خم نکرد، تا امروز نیز در بحث اربعین حسینی با عشق به اهل بیت (ع) به خوبی خدمات رسانی کرده اند./