تاریخ : پنج شنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۵ 26 ذو الحجة 1447 Thursday, 11 June , 2026
7

تکذیبه و واکنش مشترک تاج‌گردون و وکیلی در خصوص اختلافات با همدیگر: شایعه اختلافات در کامنت‌های سایت‌های محلی تعجب‌آور است

  • کد خبر : 17568
  • 29 آذر 1396 - 13:09
تکذیبه و واکنش مشترک تاج‌گردون و وکیلی در خصوص اختلافات با همدیگر: شایعه اختلافات در کامنت‌های سایت‌های محلی تعجب‌آور است

به گزاترش پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، غلامرضا تاجگردون و محمدعلی وکیلی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی مشترک، وجود هرگونه اختلاف را شدیداً تکذیب نموده و در بخشی از آن آورده اند: جهت اطلاع هم استانی‌های عزیز باید عرض کنیم بین ما نه فقط اختلاف وجود ندارد که هرروز بر صمیمیت و دوستی‌مان […]

به گزاترش پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، غلامرضا تاجگردون و محمدعلی وکیلی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی مشترک، وجود هرگونه اختلاف را شدیداً تکذیب نموده و در بخشی از آن آورده اند: جهت اطلاع هم استانی‌های عزیز باید عرض کنیم بین ما نه فقط اختلاف وجود ندارد که هرروز بر صمیمیت و دوستی‌مان افزوده و همفکری‌مان برای استفاده از فرصت موجود برای کمک به توسعه استان روزافزون می‌شود.

تاجگردون و وکیلی در بیانیه خود چنین نوشته اند:

بسمه تعالی

مردم عزیز و بزرگ استان کهگیلویه و بویراحمد

با سلام و تحیات

غرض ما در این مختصر، عرض ارادتی است و تأکید بر سر عهدهایی است که با شما -یعنی ولیعهدهای خودمان- بستیم. هم میثاقمان را تازه کنیم و بر طراوتش بیفزاییم و هم مواضع خود را در محضر شما مرور کنیم.

همان‌طور که همه می‌دانیم در این چند سال، فرصتی تاریخی برای استان به‌دست‌آمده است. این دو فرزند شما از خادمین ملت در مجلس به‌واسطه رأی ملت فرصت خدمتگزاری در عرصه‌های خاص پیدا کنند. دولتی نسبتاً همراه و همدل با فرزندانتان بر سرِ کار است و این فرصتی تاریخی است. اگر قدر این فرصت را ندانیم قطعاً آیندگان ما را نخواهند بخشید. متأسفانه هر از چندی دوستان دلسوزی در چند سایت محلی، با دستاویز موارد جعلی و موهوم، مدعی اختلاف این دو فرزند شما می‌شوند. اختلافی که روح ما از آن بی‌خبر است. قطعاً نه خداوند و نه تاریخ، ما را نخواهند بخشید اگر این فرصت را با نزاع‌های بی‌حاصل و بلاجهت به باد دهیم. این دو فرزند شما کاملاً آگاهند که اگر این فرصت از دست رفت، بانی فرصت‌سوزی در پیشگاه شما تا ابد شرمگین خواهد بود.

در این عریضه به اطلاع می‌رسانیم هر از گاه شایعه اختلاف این‌جانبان در برخی سایت‌های محلی بهانه اظهارنظر و کامنت گذاری می‌شود و البته موجب تعجب می‌گردد! جهت اطلاع هم استانی‌های عزیز باید عرض کنیم بین ما نه فقط اختلاف وجود ندارد که هرروز بر صمیمیت و دوستی‌مان افزوده و همفکری‌مان برای استفاده از فرصت موجود برای کمک به توسعه استان روزافزون می‌شود.

هم‌تباران عزیز نیک بدانند که این دو فرزندشان به حرمت اعتماد و آرزوی آنان به خود اجازه صرف وقت برای امور غیرمهم و غیرموثر در مسیر خدمت را نخواهند داد. تمام هم‌وغم خویش را صرف گره‌گشایی از مشکلات مردم، فارغ از جغرافیا خواهیم نمود.

بی‌تردید عده‌ای بدخواه، همدلی مثال‌زدنی کنونی را بین ما و دیگر نمایندگان عزیز استان برنمی‌تابند و به بهانه‌های مختلف و قصه بافی‌های تخیلی سعی در اختلاف نمایی دارند. بر این اساس به مردم عزیز اطمینان می‌دهیم که مسئولیت تاریخی‌مان اجازه چنین رفتاری را نمی‌دهد و وحدت و یکدلی خود را شرط سازندگی کشور و استان و جامعه می‌دانیم.

با احترام

غلامرضا تاج گردون

محمدعلی وکیلی

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=17568

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.