به گزارش خبرآوران شهردار و رئیس شورای شهر باشت با ارسال پیام مشترکی پی سالروز ورود آزادگان به میهن ایران اسلامی را تبریک گفتهاند:
متن پیام بدین شرح است:
۲۶ مرداد ۱۳۶۹ ، برگی دیگر از تقویم انقلاب ورق خورد و یوم الله دیگری متولد شد، ثانیه های انتظار به کندی می گذشت.شهر به استقبال پرنده های مهاجری آمده بود که در سال های سخت هجران از وطن، بال و پر خود را در زیر شکنجه های کفر شکسته بودند ،البته هر چند جسم آنان در بند بود ولی هیچ گاه روح و اندیشه بلندشان تسخیر نشد و قلبشان به یاد دین و ایمان و آسمان وطن می تپید،۲۶ مرداد روز بازگشایی قفس ما بود،روز شادمانی شهر و مردم ، روز شادباش و تبریک،روز وصل و دیدار،آغوش وطن گشود شده بود و فوج فوج مردانگی در آن جای می گرفت به راستی کدامین ساعت می تواند شکوه آن لحظات را در خود بگنجاند و کدامین تقویم می تواند شوق آن لحظه دیدار را در خود ثبت کند.
بدین وسیله ۲۶ مرداد ماه سالروز بازگشت سرافرازانه دلاورمردان غیور به میهن عزیز ایران اسلامی را به آزادگان سربلند انقلاب اسلامی تبریک و تهنیت عرض نموده ، توفیق روز افزون آنان و خانواده گرانقدرشان را از درگاه احدیت مسئلت می نماییم.
لطف الله موسوی شهردارباشت
نادر گرامی رئیس شورای شهر باشت







