تاریخ : شنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۵ 6 جماد أول 1448 Saturday, 17 October , 2026
♥11

پاسخ قابل تامل امام جمعه باشت به اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گچساران

  • کد خبر : 25595
  • 05 اردیبهشت 1398 - 8:54
پاسخ قابل تامل امام جمعه باشت به اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گچساران

به گزارش خبرآوران شب گذشته نشست اعضای کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی که به منظور بررسی موضوعات بودجه‌ای و نظارتی، بازدید از برخی پروژه‌ها و دیدار با فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد وارد گچساران شده بودند، درجمع مسئولین و فعالین اقتصادی گچساران برگزار شد. حجت الاسلام عبودی ،امام جمعه باشت در ابتدای […]

به گزارش خبرآوران شب گذشته نشست اعضای کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی که به منظور بررسی موضوعات بودجه‌ای و نظارتی، بازدید از برخی پروژه‌ها و دیدار با فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد وارد گچساران شده بودند، درجمع مسئولین و فعالین اقتصادی گچساران برگزار شد.

حجت الاسلام عبودی ،امام جمعه باشت در ابتدای سخنانشان در این نشست به شوخی گفت: انگار کسی هم به سخنان ما در این جلسه گوش فرا نمی دهد ،چرا که نمایندگان هم در مجلس گوش نمی گیرند و مدام با هم صحبت می کنند!.

وی افزود:بنده هنوز متوجه نشده ام که موضوع این جلسه چیست؟!

امام جمعه شهرستان باشت تصریح کرد:  خواهش دارم که در این جلسه حتما برنامه ریزی مطلوبی صورت گیرد و مصوبات و خروجی خوبی داشته باشد.

حجت الاسلام عبودی بیان کرد: از وقتی که باشت شهرستان شد به جهتی هم خیلی ضرر کردیم و خواهش داریم اینکه شهرستان باشت هم دیده شود و به باشت هم توجه شود و برخی از جلسات هم درباشت گرفته شود تا مسئولین را هم در آنجا بتوانیم زیارت کنیم.

وی ابراز کرد:خواهش ما توجه بیشتر به شهرستان های کوچک و نیز شهرداری های شهرهای کوچک است  و لازم است که آنها را نیز دریابد .

امام جمعه باشت اظهار کرد: چرا که شهرداری های شهرهای کوچک خیلی مشکلات دارند و شهرداری باشت بدهکاری زیاد دارد که اگر همین مشکل در این جلسه رفع شود خیلی هم برد کرده ایم.

وی در انتهای جلسه نیز در خصوص سوءبرداشت جعفرزاده ایمن آبادی(نماینده رشت) از سخنانش نیز بیان کرد:عرض بنده این نبود که جناب ایمن آبادی مطرح کردند و بنده در ابتدای عرایضم عرض کردم که وقتی کسی به جلسه ای دعوت می شوند موضوع جلسه باید مطرح شود تا حداقل با یک آمادگی در این جلسات شرکت کند و فکر می کنم این موضوع از سوی دوستان بد برداشت شد.

امام جمعه باشت درادامه تصریح کرد: نکته دوم اینکه بنده در آخر جلسه موضوع این نشست را متوجه شدم و فهمیدم که این جلسه برای چه موضوعی تشکیل شد!  تعریف و تمجیدهایی که اعضای کمیسیون برنامه و بودجه از جناب نماینده ما داشتید اتفاقا ما نماینده خودمان را بهتر از شماها می شناسیم.

عبودی گفت:جناب تاجگردون بچه منطقه هستند و ما خیلی خوب از ایشان شناخت داریم و افتخارهم می کنیم و فکر نمی کنم در جمع خودمان نیاز به این تعریف و تمجدی ها باشد.

در این لحظه با این سخن امام جمعه باشت تعداد محدودی از حاضرین کف زدند که وی در این خصوص نیز گفت آنهایی که دست نمی زنند یعنی به نوعی این سخنان را قبول ندارند و البته هم افرادی جرات دست زدن را در اینجا نداشتند.

وی افزود:بنابراین توقع نداشتم که دوستان اینگونه پاسخ بدهند اما متوجه هم شدم که ظاهر جلسه هم خیلی موضوع آنچنانی ندارد و خدا را شاکرم که موضوعی را بیان کردم که حداقل جلسه هم در انتها به چنین سخنانی بگذرد و خلاصه هم سبب خیر هم شد و متوجه هم شدم امشب در سخنان عزیزان بخشی از قوانین که ظاهرا درست نمی شود مافیای شورای نگهبان و مجمع تشخیص است؟!! و انگار اینکه همه مشکلات کشور این دو نهاد بودند که متوجه شدیم!!!.

عبودی تصریح کرد:در هر حال امشب ببخشید! انگار امشب اسباب زحمت شدیم اما در هرحال باز هم خیرمقدم به بزرگواران عرض می کنمو شعر آخری که جناب قوامی هم مطرح کردند یک پاسخ آخوندی هم دارد و لازم نمی دانم در این جلسه مطرح شود ،چون واقعا سنگین می شود ،والا پیامبر(ص)هم خیلی منبرمی رفتند ولی خیلی ها هم توگوششان نمی رفت و مشکل از پیغمبر(ص)نیست،اما این تعبیرشما هم خیلی زیبنده نبود.

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=25595

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.