تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
11
یادداشت/

تراول ۲۰ هزار رایی قشقایی به چه کسی می‌رسد؟

  • کد خبر : 27103
  • ۱۶ تیر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶
تراول ۲۰ هزار رایی قشقایی به چه کسی می‌رسد؟

خسرو طاهری از لیدرهای قشقایی تاج‌گردون در دور دهم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه گچساران و باشت در لفافه گفته تاج‌گردون را به دست‌های بریده حضرت عباس(ع) سپرده است. به گزارش خبرآوران او کسی بود که در انتخابات گذشته در سالن فرهنگیان گچساران در جمع قشقایی‌ها که تاج‌گردون را دعوت کرده بودند؛ از تروال ۲۰ هزار […]

خسرو طاهری از لیدرهای قشقایی تاج‌گردون در دور دهم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه گچساران و باشت در لفافه گفته تاج‌گردون را به دست‌های بریده حضرت عباس(ع) سپرده است.

به گزارش خبرآوران او کسی بود که در انتخابات گذشته در سالن فرهنگیان گچساران در جمع قشقایی‌ها که تاج‌گردون را دعوت کرده بودند؛ از تروال ۲۰ هزار رایی قشقایی گفت و تاکید کرد آن را که در جیب‌شان است تنها برای تاج‌گردون خرج می‌کنند.

طاهری به همراه دکتر کریمی دو چهره و کاریزمای قشقایی که البته مخالفان زیادی نیز داشتند؛ آن روزها مقابل بسیاری از منتقدان تاج‌گردون در ایل‌شان ایستادند و تروال‌شان را با افتخار خرج کردند این روزها اما خبرهای زیادی از ایل قشقایی به گوش می‌رسد و چند شقه شدن قشقایی غیرقابل انکار شده است.

تا قبل از سخنرانی عجیب و انتقادی خسرو طاهری حملات علیه تاج‌گردون و هجمه گلایه‌ها بیشتر به طیف قدیمی مخالفان او نسبت داده می‌شد اما وقتی طاهری حرف زد تزلزل جایگاه همیشگی تاج‌گردون از تبلیغات رسانه‌ای و دنیای مجازی به واقعیت نزدیک‌تر شد.

گرایش بعضی از قشقایی‌ها به زینل‌زاده و زراعت‌کیش نیز که طی دیدارهای خصوصی صورت گرفته و در حال شکل‌گیری است نیز آرای سبد تاج‌گردون را کمتر کرده است؛ از آنسو حضور زهره فولادی‌وندا و یوسف باقری در انتخابات پیش‌رو قطعا عده‌ای را از پرچم‌داری تاج‌گردون در قشقایی خارج کرده و وضعیت رای او را در ترک‌زبانان مبهم و پراکنده خواهد کرد.

حال باید دید انتقادات لیدر تاج‌گردون در ایل قشقایی یک گلایه دوستانه از او بوده یا نه رویکرد حامیان تاج‌گردون در قشقایی نیز مانند سخنرانی‌هایشان تغییر کرده آیا تروال ۲۰ هزار رایی تاج‌گردون برگشت خواهد خورد یا با کاهشی محسوس در سبدهای رقیبان وی تقسیم می‌شود؟

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=27103

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.