تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
10

بازیکن واترپلوی نفت گچساران در راه المپیک ۲۰۱۴ ریو

  • کد خبر : 2743
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۹:۳۶

  رئیس امور ورزش شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران گفت: بازیکن تیم واترپلوی نفت و گاز گچساران با دعوت کادر تیم ملی به مسابقات المپیک ۲۰۱۴ ریو می‌رود. محمد حبیبی‌‌نژاد امروز در گفت‌و‌گو با خبرآوران در گچساران اظهار کرد: گچساران و ورزش نفت و گاز این شهرستان همواره سازنده بازیکنان و ورزشکاران ملی‌پوش زیادی […]

 

رئیس امور ورزش شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران گفت: بازیکن تیم واترپلوی نفت و گاز گچساران با دعوت کادر تیم ملی به مسابقات المپیک ۲۰۱۴ ریو می‌رود.

محمد حبیبی‌‌نژاد امروز در گفت‌و‌گو با خبرآوران در گچساران اظهار کرد: گچساران و ورزش نفت و گاز این شهرستان همواره سازنده بازیکنان و ورزشکاران ملی‌پوش زیادی را به جامعه ورزش کشور معرفی کرده است.

وی افزود: حضور بازیکنان مطرح در رشته‌های مختلف ورزشی از جمله فوتبال، هاکی، کشتی و واترپلو در تیم ملی از گچساران نشان‌دهنده استعدادهای نهفته این شهرستان است.

رئیس امور ورزش شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران با اشاره به دعوت بازیکن تیم واترپلوی گچساران به تیم ملی برای حضور در المپیک ۲۰۱۴ ریو گفت: با انتخاب کادر فنی تیم ملی پیمان اسدی واترپلوئیست جوان نفت و گاز گچساران به مسابقات انتخابی المپیک ریو در فوژان راه پیدا کرد.

حبیبی‌نژاد عنوان کرد: این بازیکن گچسارانی سابقه حضور در تیم ملی واترپلو جوانان را دارد که با این تیم به مقام نایب قهرمان آسیا نیز دست یافته بود.

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=2743

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. امیدوارم موفق باشن

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.