تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
16
تاج‌گردون:

پتروشیمی نفعی برای گچساران ندارد

  • کد خبر : 27473
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۶
پتروشیمی نفعی برای گچساران ندارد

به گزارش خبرآوران غلامرضا تاج‌گردون که در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری با حضور آقای مهریان رئیس بانک توسعه و تعاون کشور سخن می‌گفت مشکل اصلی گچساران و باشت را اشتغال و تولید عنوان کرد و گفت که در خصوص زیرساخت‌ها مشکلی وجود ندارد و همه چیز برروال است. او که در جمع مدیران کل […]

به گزارش خبرآوران غلامرضا تاج‌گردون که در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری با حضور آقای مهریان رئیس بانک توسعه و تعاون کشور سخن می‌گفت مشکل اصلی گچساران و باشت را اشتغال و تولید عنوان کرد و گفت که در خصوص زیرساخت‌ها مشکلی وجود ندارد و همه چیز برروال است.

او که در جمع مدیران کل استانی کهگیلویه و بویراحمد و مدیران گچساران و باشت سخن می‌گفت افزود که ما از نظر نیروی انسانی و عشق و علاقه به کار نیز کمبودی نداریم.

تاج‌گردون که صبح امروز با جمعی از مدیران کل استان کهگیلویه و بویراحمد و رئیس بانک توسعه و تعاون به بازدید برخی پروژه‌های صنعتی و واحدهای گردشگری در گچساران و باشت رفته بود با اشاره به این موضوع گفت که همانگونه که مشاهده کردید بیشتر این واحدها هنوز وامی دریافت نکرده‌اند اما با حرکتی کوچک زمینه‌ساز تعدادی فرصت شغلی شدند.

نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید صبح امروز از ۱۳ طرح در گچساران و باشت تصریح کرد که این تعداد طرح زمینه‌ساز حدود ۴۰۰الی۵۰۰  فرصت شغلی شده است.

تاج‌گردون در ادامه از پتروشیمی گچساران گفت و عنوان کرد که ما و همه عوامل چندین دهه است که گرفتار این پروژه هستیم و چند هزارمیلیاردن تومان برای آن هزینه کرده‌ایم که نفع آن نیز به ما نخواهد رسید یعنی اگر صنایع پایین‌دستی آن راه‌اندازی نشود نفعی برای مردم گچساران و استان کهگیلویه و بویراحمد نخواهد داشت.

او گفت که همه اشتغال پتروشیمی گچساران ۳۰۰ نفر و در زمان راه‌اندازی ۳۵۰ و در نهایت ۴۰۰ نفر است، تاج‌گردون تاکید کرد که پتروشیمی گچساران بیشتر از این اشتغال ایجاد نخواهد کرد.

تاج‌گردون گفت که این تعداد طرح با هزینه‌‌ای در مجموع ۳۰ میلیارد تومان که هر طرح تقریبا یک میلیارد و پانصد میلیون هزینه داده به اندازه پتروشیمی گچساران اشتغال ایجاد کرده است او بلافاصله یادآوری کرد که تفاوت این طرح‌ها با پتروشیمی گچساران در این است که وقتی پتروشیمی راه‌اندازی شود نیمی از نیروهای آن باید متخصص باشد که از دیگر شهرها جذب می‌شود اما در این طرح‌ها می‌شود همه نیروها از مناطق خود طرحها و بومی انتخاب شود.

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=27473

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.