تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
16

کاندیدایی که با سید قدرت حسینی تشابه فامیلی داشت انصراف داد/انصراف ۴ کاندیدای حوزه گچساران و باشت

  • کد خبر : 35965
  • ۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۹
کاندیدایی که با سید قدرت حسینی تشابه فامیلی داشت انصراف داد/انصراف ۴ کاندیدای حوزه گچساران و باشت

فرماندار گچساران گفت: چهار نفر از از نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گچساران و باشت انصراف دادند. علی خوان پایه افزود: این نامزد های انتخاباتی که برای شرکت در رقابت سیاسی مجلس یازدهم ثبت نام کرده بود، با مراجعه به فرمانداری این شهرستان انصراف خود را اعلام کرد. وی بیان […]

فرماندار گچساران گفت: چهار نفر از از نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گچساران و باشت انصراف دادند.

علی خوان پایه افزود: این نامزد های انتخاباتی که برای شرکت در رقابت سیاسی مجلس یازدهم ثبت نام کرده بود، با مراجعه به فرمانداری این شهرستان انصراف خود را اعلام کرد.

وی بیان کرد: ۹ نامزد برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان های گچساران و باشت تایید صلاحیت شده اند که با  انصراف “زهره فولادی وندا” ،”بهنام همتی”، “سید مجید حسینی” و “نوذر بزمی ”   از ادامه حضور در این عرصه، هم اکنون  تعداد نامزدهای این حوزه انتخابیه به پنج نفر رسیده است.

خوان پایه اظهار داشت: تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات شایسته و باشکوه در این شهرستان فراهم شده و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی تصریح کرد: برخلاف جو سازی منفی در مورد امنیت انتخابات، هم اکنون شور و شوق موجود در فضای شهرها و روستاهای حوزه انتخابیه گچساران و باشت نشان از برگزاری یک انتخابات باشکوه و با مشارکت حداکثری در این منطقه را دارد.

خوان پایه ابراز کرد: تدارکات لازم برای ۲هزار و ۵۰۰ نیروی شعبه های اخذ رای، نیروهای خدماتی و پشتیبانی صورت گرفته است.

وی گفت: صبح امروز  تعرفه ها به اندازه کافی و متناسب با میزان آرای به صندوق ریخته شده ، و بعد ظهر امروز در اختیار نمایندگان فرمانداری در شعب و روسای شعب قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: همه امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و تمهیدات امنیتی و انتظامی لازم برای برگزاری انتخاباتی سالم و باشکوه با حضور حداکثری و مشارکت گسترده مردم در این شهرستان اتخاذ شده است.

خوان پایه گفت: ۱۵۱ شعبه اخذ رأی در انتخابات مجلس شورای اسلامی برای شهرستان های گچساران و باشت پیش بینی شده است.

وی اظهار داشت: از این تعداد شعب اخذ رای ۱۰۵ مورد برای حوزه گچساران در نظر گرفته شده که  ۶۶ مورد در شهر و مابقی در روستاهاست.

 یک نماینده با رای مردم از این حوزه انتخابیه به مجلس شورای اسلامی راه می‌یابد.

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=35965

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.