تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
8

کار بد صد و سیمای کهگیلویه و بویراحمد در پخش خبر شلیک به داوطلب مجلس در گچساران

  • کد خبر : 3664
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸
کار بد صد و سیمای کهگیلویه و بویراحمد در پخش خبر شلیک به داوطلب مجلس در گچساران

فرماندار گچساران گفت: متأسفانه اقدام صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویر احمد در انتشار این خبر در شب حادثه صحیح و درست نبود و من نمی‌دانم سیاست صدا و سیما از این اقدام چه بود. به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، عبدالرحیم رحیمی بعد از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران این شهرستان با […]

فرماندار گچساران گفت: متأسفانه اقدام صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویر احمد در انتشار این خبر در شب حادثه صحیح و درست نبود و من نمی‌دانم سیاست صدا و سیما از این اقدام چه بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، عبدالرحیم رحیمی بعد از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران این شهرستان با اشاره به اهمیت خبر و نقش رسانه‌ها در تنویر یا تشویش افکار عمومی اظهار کرد: امروز نقش حیاتی و تأثیرگذار رسانه‌ها بر تغییر و تحولات جهان و کشورها بر کسی پوشیده نیست و دنیای امروز بر پایه اطلاعات رسانه‌ها می‌چرخد.

وی با اشاره به نقش و تأثیر برخی اخبار و اطلاعات در جامعه افزود: با توجه به نقش و تأثیرگذاری رسانه‌ها خبرنگاران باید با رعایت خطوط قرمز نظام اقدام به انتشار خبر کنند زیرا در برخی مواقع آسیب‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی یک خبر بیشتر از اثرات مثبت آن است.

فرماندار گچساران با اشاره به شلیک تفنگ ساچمه‌ای توسط برخی افراد ناشناس به یکی از کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه گچساران و باشت بیان کرد: متأسفانه اقدام صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویر احمد در انتشار این خبر در شب حادثه صحیح و درست نبود و من نمی‌دانم سیاست صدا و سیما از این اقدام چه بود.

رحیمی با بیان اینکه حساسیت موضوع در این ناهنجار اجتماعی به دلیل داوطلب بودن فرد مصدوم شده توسط شلیک تفنگ بوده است، گفت: بالاخره در همه جای دنیا و در کشور ما نیز در برخی از موارد این اقدامات مشاهده می‌شود.

وی با اشاره به حادثه شیک تفنگ به یکی از  داوطلبان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در گچساران و باشت افزود: این حادثه حوالی ساعت هشت شب در نزدیکی دفتر کار کاندیدای مورد نظر رخ داده که طی آن افرادی موتورسوار با صورت‌های پوشیده به طرف این کاندیدای حوزه گچساران و باشت با تفنگ ساچمه‌ای شلیک کردند.

رحیمی عنوان کرد: در این حادثه چندین نفر زخمی شدند و همگی برای مداوا به بیمارستان شهید رجایی اعزام شدند.

فرماندار گچساران در ادامه با بیان اینکه شایعات زیادی در خصوص ارتباط برخی مقامات یا کاندیداها با این موضوع در افکار عمومی منتشر شده است، گفت: در این خصوص تاکنون هیچ شخص، مسئول یا خط فکری خلصی شناسایی نشده و تمامی احتمالات مطرح شده شایعه است.

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=3664

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۵
  1. چیزی که مشخصه آقای فرماندار بجای اینکه برای صدمه دیدگان حادثه ناراحت باشن بیشتر برای گسترده شدن خبر و ترس از انتشار خبر دارند و دلواپس چیزهای دیگری هستند

  2. آقای رحیمی مثل اینکه خیلی دوست داشتید این حادثه تلخ و تروریستی رو مانند حادثه شرارت تیراندازی چاه تلخ ماست مالی کنید!؟
    مردم ٱگاه و دانا هستند!

  3. جناب رحیمی هیچ نگران نباش افراد مسلح اسمشان برای همه فاش شد

  4. اتفاقا کاربسیجای کردند صداسیما بهترین کارراانجام داد.شهری که شماها فر….باشد وتا….. هم نم …باشد وقلدران هم چماقدارانش باشند و هرکسی امد تو میدان یا ترور سیاسیش و یاترور جسمیش کنید بعد هم تهدید رسانه ها را تهدید کنید!! بچه حزب الهی ها می روند جلو تروریستها شهید می سرمایه داران هم نخبه هارا ترور می کنند

  5. آفرین بر جنبش جوانان گچساران و باشت که در دهه فجر امسال حماسه ها آفریدند، درود بر دکتر افتخاری قهرمان و شجاع نماینده نسل جوان در این دوره از انتخابات که حال و هوای انتخابات را عوض کرد، شور و نشاط جوانان قابل ستایش است، انشاالله مردم هم به این جوانان پاک و با ارزش اعتماد کنند. بی شک دکتر افتخاری جوان مستعد و ارزشمند است که اینگونه اردوگاه سیاسی شهرستان را بهم ریخته است، درود بر جوانان، درود بر نارنجی رنگ خدمت

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.