تاریخ : دوشنبه, ۲۷ مهر , ۱۴۰۵ 8 جماد أول 1448 Monday, 19 October , 2026
♥32

انهدام باند مواد مخدر و کشف ۲۲۷ کیلو گرم تریاک در عملیات مشترک پلیسی در گچساران

  • کد خبر : 37399
  • 24 تیر 1399 - 15:14
انهدام باند مواد مخدر و کشف ۲۲۷ کیلو گرم تریاک در عملیات مشترک پلیسی در گچساران

فرمانده انتظامی استان” از کشف ۲۲۷ کیلوگرم تریاک ودستگیری ۴نفرقاچاقچی طی عملیات مشترک پلیسی استان کهگیلویه وبویراحمد وهمدان در محور شیراز – گچساران خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سردار “مهدی انصاری” اظهار داشت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدراستان وشهرستان گچساران با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان و سربازان […]

فرمانده انتظامی استان” از کشف ۲۲۷ کیلوگرم تریاک ودستگیری ۴نفرقاچاقچی طی عملیات مشترک پلیسی استان کهگیلویه وبویراحمد وهمدان در محور شیراز – گچساران خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سردار “مهدی انصاری” اظهار داشت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدراستان وشهرستان گچساران با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان و سربازان گمنام امام زمان ضمن هماهنگی با مرجع قضایی در حین پایش خودروهای عبوری در محور شیراز – گچساران به سه دستگاه خودرو مشکوک شدند و به آنها دستور توقف دادند.
وی تصریح کرد: مأموران در بازرسی از این خودروها مقدار ۲۲۷ کیلو تریاک که به طرز ماهانه ای در آنها جاسازی شده بود وقصد انتقال به استانهای همجوار را داشتندکشف و ضبط کردند.
سردار انصاری در ادامه بیان داشت: دراین راستا ۳ قبضه سلاح جنگی به همراه ۲۹۶ عدد تیر جنگی از قاچاقچیان کشف و ضبط شد.
وی افزود: ۴ نفر قاچاقچی در این رابطه دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و خودرو ها که شامل دو دستگاه پژو ۴۰۵ و یک دستگاه سمند بودند نیز به پارکینگ منتقل شدند.
فرمانده انتظامی استان در پایان ازعزم جدی پلیس در برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ خبر داد و خاطرنشان کرد: مردم و همشهریان عزیز باید پلیس را درتامین امنیت جامعه یاری نمایند و اخبار و گزارشات خود پیرامون فعالیت قاچاقچیان و هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت جامعه را از طریق تماس تلفنی۱۱۰به نیروی انتظامی اطلاع دهند.

.

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=37399

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. شما؟ که دم از خون شهید سلیمانی می زنی جریان aftf همین کابینه روحانی که آقای تاجگردون عضو همین کابینه بود؟ امضاء زدن که سردار بعنوان تروریست تحویل آمریکا بدن برو سرجات بشین طرفداری از دولت روحا تاجگردون نکن این مجلس هم انقلابی است و هم پیرو خط امام ورهبری است

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.