تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
13

کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۳۳ پروژه‌ عمرانی رفاهی شهر باشت+تصاویر

  • کد خبر : 37943
  • ۰۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۸:۵۸
کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۳۳ پروژه‌ عمرانی رفاهی شهر باشت+تصاویر

به گزارش خبرآوران عصر روز گذشته و با حضور حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد، شهردار باشت،فرماندار و امام جمعه این شهر و جمعی از معاونان استانی و مسئولان نظامی و انتظامی همچنین شهری شهر باشت پروژه‌های عمرانی، خدماتی و رفاهی شهر باشت کلنگ‌زنی یا به بهره‌برداری رسید. لطف‌الله موسوی شهردار باشت در گفت‌و‌گو با […]

به گزارش خبرآوران عصر روز گذشته و با حضور حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد، شهردار باشت،فرماندار و امام جمعه این شهر و جمعی از معاونان استانی و مسئولان نظامی و انتظامی همچنین شهری شهر باشت پروژه‌های عمرانی، خدماتی و رفاهی شهر باشت کلنگ‌زنی یا به بهره‌برداری رسید.
لطف‌الله موسوی شهردار باشت در گفت‌و‌گو با خبرآوران با اشاره به کلنگ‌زنی و بهره‌برداری پروژه‌های عمرانی، خدماتی، رفاهی و شهری باشت گفت: تحول بنیادین و انقلاب توسعه شهری حق شهروندان و خانواده‌های شهر باشت است که تلاش مجموعه شهرداری و شورای شهر به همراه دیگر ادارات خدمات‌رسان عملیاتی کردن این گام مهم است.
موسوی افزود: امروز و با حضور استاندار و معاونان وی طرح‌های عمرانی، خدماتی، رفاهی و شهری شهر باشت کلنگ‌زنی یا به بهره‌برداری رسیده و تلاش‌ها همچنان برای رساندن این شهر محروم به نقطه‌ای از توسعه، عمران و آبادانی که در خور و شان جایگاه و تاریخ باشت است، ادامه دارد.
وی عنوان کرد امروز چندین پروژه و طرح به نمایندگی از ۳۳ طرح و پروژه و به مناسبت هفته دولت کلنگ‌زنی یا به بهره‌برداری رسید که می‌توان به بهره‌برداری از فاز دوم و کلنگ‌زنی فاز سوم پارک تپه‌ای، کلنگ‌زنی جاده سلامت و بهره‌برداری از بازارچه شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد.
شهردار باشت ادامه داد: از دیگر طرح و پروژه‌های شهری و عمرانی، خدماتی و رفاهی شهر باشت که کلنگ‌زنی یا به بهره‌برداری رسیده می‌توان به سنگ‌فرش معابر شهر، فاز اول ۴۵ متری شمالی، خیابان شهید صیاد شیرازی، خیابان ۱۷ شهریور، نصب و راه‌اندازی دوربین‌های امنیتی و ترافیکی،دارالرحمه، فاز اول جاده سلامت،فاز دوم پارک ساحلی،پایانه مسافربری، بازار شهید قاسم سلیمانی و بلوار شهید درخشان اشاره کرد.

 

 

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=37943

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. بنظر میاد بعد از میرشکار توسعه شتاب بیشتری گرفته. خدایا شکرت.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.