تاریخ : دوشنبه, ۲۷ مهر , ۱۴۰۵ 8 جماد أول 1448 Monday, 19 October , 2026
♥8

اعتراض بعضی از طرفداران تاج‌گردون به نشست اخیر چهره‌های مطرح اصلاحات

  • کد خبر : 38338
  • 27 شهریور 1399 - 8:53
اعتراض بعضی از طرفداران تاج‌گردون به نشست اخیر چهره‌های مطرح اصلاحات

به گزارش خبرآوران عارف شرافتی از هواداران تاج‌گردون در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی طی پستی اینستاگرامی اعتراض خود را به نشست اخیر چهره‌های اصلاح‌طلب گچساران و باشت برای جایگزینی یک چهره به جای تاج‌گردون منتشر کرده. این نشست آنطور که در رسانه‌ها منتشر شده با حضور عبدالرحیم رحیمی، هادی زارع‌پور و ایوب مقیمی […]

به گزارش خبرآوران عارف شرافتی از هواداران تاج‌گردون در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی طی پستی اینستاگرامی اعتراض خود را به نشست اخیر چهره‌های اصلاح‌طلب گچساران و باشت برای جایگزینی یک چهره به جای تاج‌گردون منتشر کرده.
این نشست آنطور که در رسانه‌ها منتشر شده با حضور عبدالرحیم رحیمی، هادی زارع‌پور و ایوب مقیمی برگزار شده تا در خصوص انتخابات میان‌دوره‌ای تصمیم‌گیری مبنی بر انتخاب یکی از این سه نفر صورت بگیرد.
عارف شرافتی نوشته؛ خبرها حکایت از آن دارد که در غیبت دکتر تاجگردون، افرادی محدود و خاص، بدون اطلاع بزرگان و جوانان سیاسی طوایف اقدام به تصمیم گیری برای معرفی کاندیدای مورد نظر خود نموده اند.
ما با تاجگردون بوده و هستیم و اگر تاجگردون نباشد خود تصمیم میگیریم که چه کسی را انتخاب کنیم که بی شک، محبوبیت و انقلابی گری جزء شاخصه های انتخابمان میباشد.
ما آزادی حق رأی داریم و تفکر دیگران نمیتواند هیچ خللی به انتخاب ما وارد نماید مگر خود ما این اجازه را به دیگران دهیم.

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=38338

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۵
  1. تو امبلا کیی

  2. بسیار عالی

  3. عارف خان تو که دقیقه نودی هستی چهار سال پیش هم در جلسات اصولگرا حضور داشتی دقیقه نود فولادی تنها گذاشتی رفتی باتاجگردون امسال هم بزار دقیقه نود تصمیم بگیر

  4. صددرصد اصولگرا وطرفدارسید قدرتی که خبرآوران عکستو زده….تودیگه ازکجا اومدی😂😂😂

  5. برو تو تاکسی بیسیمت توچه به سیاست،مملکت هری

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.