به گزارش خبرآوران؛ فرماندار گچساران با اعلام خبر انصراف یکی از داوطلبین دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گچساران و باشت اظهار داشت : آقای حمید پور حسن دیل یکی از ده نفر داوطلبین مجلس در حوزه انتخابیه گچساران بوده که ظهر امروز با حضور در ستاد انتخابات فرمانداری انصراف خود را اعلام نمود.
عبدالرحیم رحیمی با بیان این مطلب که حوزه انتخابیه گچساران و باشت دارای ۱۰ داوطلب است، اظهار کرد: از این تعداد داوطلبان ۸ نفر در مرحله اول تایید صلاحت شده بوده اند و دو نفر دیگر در مرحله دوم توسط شورای نگهبان صلاحیت آنان تایید شده است .
وی تصریح کرد: با اعلام انصراف اقای پور حسن دیل تعداد دواطلبین این حوزه به ۹ نفر رسیده است .
بر پایه این گزارش، آقای پورحسن دیل با حضور در فرمانداری، ضمن تشکر از فرماندار شهرستان و اعضای شورای تأمین و همه دست اندرکاران و عوامل اجرایی انتخابات، انصراف خود را به ستاد انتخابات اعلام و تحویل داد.
پورحسن دیل از مردم همیشه در صحنه شهرستان گچساران خواست تا با حضور پرشور خود در انتخابات حماسهای جاوادن را خلق کرده و در این امر مهم سیاسی و اجتماعی مشارکت فعال داشته باشند.
به گزارش خبرآوران، انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان با سراسر کشور هفتم اسفندماه سال جاری در شهرستانهای گچساران و باشت برگزار می شود.
انصراف یکی از کاندیداهای انتخابات مجلس دهم در حوزه گچساران و باشت
فرماندار گچساران از اعلام انصراف یکی از کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گچساران و باشت خبر داد.
لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=3895
- ارسال توسط : admin
- بدون دیدگاه







