به گزارش خبرآوران محمود حیدری در واکنش به اظهارات غلامرضا تاجگردون به مطلب سید سعادتالله حسینی نوشت: جناب رد اعتبار شده خوب می دانید که آقای سید سعادت حسینی ، طی کامنتهای متوالی بخشی از عملکرد دوره قبل از شما را آن هم از محل اعتبارات نفت ، برایتان لیست کرده و توضیح داده بودند!
پس از آنکه شما بنا بر مصلحتتان کامنتها را پاک کردید ، آنها را با مقدمه ای رسانه ای کرده و برخلاف شما روشنگری کردند!
شما در پاسختان فقط به همان مقدمه و حواشی آن پرداختید ، آن هم محاوره ای و کاملا غیرحرفه ای!!!
آنچه بسیار جالب و حائز اهمیت است اینست که ، در واقع پذیرفتید که عملکرد نمایندهی قبل از شما فقط از محل اعتبارات نفت ، بر عملکرد هشت سالهی شما می چربید و این یعنی تنها شعار شما و هوادارانتان که در خصوص کارهای عمرانی بود و گوش فلک را کر کرده بودید ، پوشالی و فقط یک ادعای کلامی بود.
و اما ؛
از کدام مردم حرف میزنید؟! مردمی که علیرغم تمام تلاشهای مالیتان و نحوهی جمع کردن آرا شما ، که بر هیچکس پوشیده نیست ، بازهــــــم ریزش پنجاه درصدی داشتند؟!
همان مردمی که آنقدر نفرت و کینه از شما و خاندان انحصارطلبتان در سینه داشتند و دارند که تنها با سکوتشان در مساله رد اعتبارتان و پیگیر نبودنشان اظهار خوشحالی کردند؟!!
ای کاش دوره سوم رو مدام در رزومه کاریتان نام نمی بردید ، چرا که خودزنیست و آخر مسیرش میرسد به دلایل رد اعتبارتان و صحت آرائی که ثابت نشد!!
مردم با عدم استقبال از شما و گزینه ی زوریاتان به محکمی نظرشان درباره منت بی خدمت شما را اعلام کردند!!!
ای کاش ذرهای جسارت داشتید تا پای موارد مربوط به بیاعتباریتان وسط میآمد خودتان را گره نمیزدید به مردم و عواطفشان و فرار رو به جلو نداشتید!!!
اشاره کردید که مردم میفهمند؟! درست است ، همین فهم مردم امروز شما را به جایی رسانده که دیگر حنایتان برایشان رنگی ندارد!
به در و دیوار و جیبتان زدید و نشد ؛ پس مطمئنــــا شما بهتر از هر کسی میدانید خستگی در تن ماندن یعنی چه؟!
بعد از خرج های هنگفت که پای شما را تا شبکه های ماهواره ای باز کرد ، با تمام سختی هایی که روز انتخابات شما ، خواهرها ، برادرها و خاندانتان کشیدید و هزینه هایی که هدر رفت ، بی اعتبار بودنتان تایید شد و این خستگی که به تنتان ماند باعث شده تجربیات دیروزتان را امروز تنها از روی محبت با ما به اشتراک بگذارید!
بله به قول خودتان شما نماینده نیستید ، خوشبختانه به دلیل بی اعتباریتان کاندید هم نتوانستید باشید!
ولـــــی به دلایلی که خودتان بهتـــر میدانید پایتان را از سیاست منطقه که هیــــچ ، حتی از سیاستهای سطح کلان هم پس نمیکشید هر چند همه به شما بی توجهی می کنند و ثابت کردید هزینه هایی که این مردم بابت بی اعتباریتان در این یک سال دادند برای شما تا زمانی که پای منافع شخصتان در میان باشد ، پشیزی ارزش ندارد!
کسی پای شما را وسط نکشیده ، پای شما و خاندانتان همیشه وسط بوده چون گزینه ای غیر از خودتان را قبول نداشته و ندارید!!!
با شوهای تبلیغاتی یا بهتر بگویم مظلوم نمایی ، منتقم خواندن خود و به تنش کشیدن صحنه سیاسی این شهرستان ها هر روز خود را یادآوری میکنید!
و مظلوم نمایی شیوه نخ نمای شما برای فرار از ابهامات بزرگ کارنامه سیاسی اتان است ، موضوعی که امروز بر هیچکس پوشیده نیست!!!
در این ۸ سال در مقابل نقدهای منصفانه و پرسشهای بجای موکلینتان ، که کمترین حقشان دانستن عملکرد های مبهم سیاسی یا بهتر بگوییم رانتیاتان است، به جای پاسخگویی و روشن نمودن اذهان ، حال چه طرفداران چه مخالفان به عنوان موکل ، که با کوچک شدن سفره ها و هزار برابر شدن مشکلات معیشتیشان چوب سیاستهای کلان شما و دولت مطبوعتان را خورده بودند ، سعی در بی اهمیت جلوه دادن موضوع و فرار رو به جلو کردید ، این همان ضعف عظیم شخصیتی و سیاسی شماست!!!
تکلیفتان را با ما که نه ، با خودتان روشن کنید!
مگر نه اینکه طرفدارانتان شما را اسطوره و میرشکار میدانند ، پس چگونه است که این میر و دلیر خودخوانده در جواب پرسشها و نقدها ، اینگونه به مظلوم نمایی روی اورده و با جملات پوپولیستی سعی در منحرف کردن اذهان مردم از حق اصلیشان یعنی دانستن حقوقشان میکند؟!
این تناقض شخصیتی شما زمانی که در قالب یک شومن ظاهر میشوید با زمانی که پای میز محاکمه و پاسخگویی میایستید ، سخت ما را متعجب کرده است!
عجیبتر اینکه شما نصف رای دهندگان گچساران و باشت که به شما رای ندادند و کمی کمتر از این تعداد که بخاطر عملکرد شما و دولت جهنمیتان در انتخابات شرکت نکردند ، یعنی جمعا هفتاد و پنج هزار نفر را عده ای محدود میدانید و این خود به تنهایی مهر تاییدیست بر انحصار طلبی و خود برتربینی شما و خاندانتان ، که البته از ویژگی های ذاتی و جدا نشدنی از شخصیتتان است!
فرموده اید عقلا میدانند من چه میگویم؟!
اگر منظورتان از عقلا آن گروه مجیزگو و تملق گویان اطرافتان است باید بدانید همین به ظاهر عقلای نان به نرخ روز خور بودند که باعث سقوط شما شدند و با ایجاد فضای بی عدالتی خشم این مردم غیور را برافروختند تا امروزتان بشود عبرت سایرین!!!
واقعا با این جوابهایی که میگیرید فکر نمیکنید بهترین راه برایتان یا سکوت است یا اعترافات صادقانه؟!!
یاحق








ای شیرمادرت حلالت باد
آفررررررین برشماچقدخوب جواب دادین واقعالذت بردم 👌👏
عاالی بوووود
سعادت هم وکیل داره؟
خبراوران میشه شرو ور نگی؟
تا خون در رگ ماست تاجگردون نماینده ماست
واقعا از خودتونو خجالت بکشید چقدر حرص این دنیا ومال دنیا را می خورد
انصافاً متن بسیار عالی بود..
اندک اندک نخبگان جوان میرسند