به گزارش خبرآوران روز گذشته دیدار سید قدرتالله حسینی با خانواده فتحی از طایفه کشکولی و ایل قشقایی حاوی نکات مهم زیر بود.
آقای حسینی در بخشی از سخنانش در این نشست هماندیشی با اشاره به نقش و اهمیت قشقاییها در دفاع از ایران اسلامی تاریخ قشقایی را تاریخی پر از حماسه، شجاعت و عزت دانست و به ۳ نکته مهم فرهنگی در راستای ارج نهادن به تاریخ قشقایی در گچساران اشاره کرد.
سید قدرتالله حسینی تهیه یکهزار جلد کتاب جهانگیرخان قشقایی و هدیه به ستادِ جوانان قشقایی جهت توزیع در بینِ هواداران، نامه به رئیس صداوسیما جهت پرداختنِ بیشتر به مفاخرِ ایل قشقایی از جمله آیت الله جهانگیرخان قشقایی و استاد بهمن بیگی، برگزاری کنگره آیت الله حکیم جهانگیرخان قشقایی در سال ۱۴۰۰ به شرط حیات و پیروزی را ۳ اقدام اولیه و فرهنگی خود در راستای احیای توجه به فرهنگ و قابلیتها و پتانسیلهای فراموش شده ایل قشقایی دانست.
سید قدرتالله حسینی خبر داد
برگزاری کنگره جهانگیرخان قشقایی در گچساران
سید قدرتالله حسینی در نشستی با خانوادههایی از ایل قشقایی از برگزاری کنگره جهانگیرخان قشقایی خبر داد.
لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=40433








ایول به شماقشقایی های عزیزوآقای حسینی