تاریخ : دوشنبه, ۲۷ مهر , ۱۴۰۵ 8 جماد أول 1448 Monday, 19 October , 2026
♥6
توسط پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد شناسایی و دستگیر شد

عروسی که عکس‌های خصوصی خانواده همسرش را منتشر می‌کرد

  • کد خبر : 40742
  • 18 اسفند 1399 - 15:06
عروسی که عکس‌های خصوصی خانواده همسرش را منتشر می‌کرد

رئیس پلیس فتای استان کهگیلویه ‌و بویراحمد از دستگیری فردی که در شبکه اجتماعی واتساپ اقدام به هتک حیثیت و انتشار تصاویر خصوصی یکی از شهروندان کرده بود، خبر داد. روح الله شهبازی‌پور، رئیس پلیس فتای استان کهگیلویه ‌و بویراحمد اظهار داشت: در پی شکایت خانمی مبنی بر انتشار تصاویر خانوادگی و شخصی وی در […]

رئیس پلیس فتای استان کهگیلویه ‌و بویراحمد از دستگیری فردی که در شبکه اجتماعی واتساپ اقدام به هتک حیثیت و انتشار تصاویر خصوصی یکی از شهروندان کرده بود، خبر داد.
روح الله شهبازی‌پور، رئیس پلیس فتای استان کهگیلویه ‌و بویراحمد اظهار داشت: در پی شکایت خانمی مبنی بر انتشار تصاویر خانوادگی و شخصی وی در شبکه‌های اجتماعی و نیز ارسال مطالب توهین‌ و تهدید آمیز از طرف فردی ناشناس در فضای آنلاین بر علیه وی، موضوع در دستورکار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
وی گفت: با اقدامات فنی و تخصصی پلیس مشخص شد که فردی ناشناس با شماره‌های مختلف در شبکه‌ اجتماعی واتساپ تصاویر خصوصی شاکیه را برای دوست و آشنایان ارسال کرده است که این کار باعث بی‌آبرویی و هتک حیثیت وی و موجب نگرانی شاکیه شده بود که در نهایت با انجام شگردهای خاص پلیس پلیس، متهم که عروس خانواده شاکیه بود، مورد شناسایی قرار گرفت و دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
رئیس پلیس فتای استان کهگیلویه ‌و بویراحمد هشدار داد: متاسفانه اعتماد در فضای مجازی به افراد یکی از مهمترین مشکلاتی است که جامعه با آن روبروست بنابراین می‌بایست که افراد در فضای مجازی نسبت به اسناد و تصاویر شخصی که در اختیار دیگران قرار می‌دهند حساسیت بیشتری به خرج دهند و حتی المقدور تصاویر و فیلم‌های شخصی خود را به اشتراک نگذارند.
شهبازی‌پور یادآور شد: رعایت اخلاق در فضای مجازی به خصوص شبکه‌های اجتماعی یکی از ضروریات است که کاربران باید به آن پایبند باشند، چرا که عدم رعایت اخلاق در این فضا باعث هرج و مرج و ناهنجاری‌های فراوان می‌شود که این ناهنجاری‌ها حتی می‌تواند در روابط حقیقی افراد در فضای واقعی تأثیرگذار باشد.
وی از شهروندان خواست: هشدار‌های پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=40742

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.