به گزارش خبراوران عصر امروز یاسر امینی عضو جریان وحدت پیشگامان وفاق و همدلیپیش از نطق انتخاباتی علی فولادی وندا کاندیدای مجلس دهم در حوزه گچساران و باشت خطاب به تاجگردون گفت:متاسفانه عده ای چون ذاتا با نقد پذیری سنخیتی ندارند اینگونه فرا فکنی می کنند که منتقدان من کسانی هستند که به در بسته پست و امتیاز من خوردند،که در جوابتان بایدباید گفت که چرا شما به جای اینکه به مخالفانت احترام بگذاری و از انتقادات نافذ آنها عبرت بگیری مصرانه خود را به نفهمی میزنی.
وی افزود:آنهایی از شما پست و امتیاز می خواهند که میر شکار گفتن مغرورانه شما را بنر می کنند و با آن عکس می اندازند.برای صبحانه و نهار دادن به شما سرو دست می شکنند.برای شما متظاهرانه شتر سر می برند و در طایفه شان نخبه کشی می کنند و برای جلب رضایت شما سود جویانه همایش برگزار می کنند و در مدح اغراق آمیز شما مرتبآ قلم فرسایی می کنند.
ادارات کل را تعطیل می کنند تا با دست گل از شما استقبال کنند
این مدرس دانشگاه تصریح کرد:شما را متملقانه آقای دکتر معمار اقتصاد ایران قرار می دهند،ادرات کل را در یاسوج زودتر تعطیل می کنند تا بتوانند به موقع به فرودگاه گچساران برسند و با دست گل از شما استقبال کنند.
امینی افزود:از مدت ها کار و زندگی را فراموش کرده اند و از مشک و ملار تاکنون بی چون و چرا در معیت شما بوده اند،نه ما که یک عمر بدون هیچ چشم داشتی حمایت خالصانه خود را از شما دریغ نکردیم.
وی اظهارکرد:شما از وقتی که سرتان به در بسته حمایت زلال ما خورده، دارید پرت و پلا می گویید ومتاسفانه همین اینها هستند که باعث می شود شما متوهم شوید و برای خودتان محافظ شخصی بگمارید.
شما نوکر مردم بودن را با شوی لباس اشتباه گرفته اید
امینی افزود: روز به روز به تعداد خبرنگاران و عکاسان شخصی تان اضافه می کنیدتا آن جوان تحصیلکرده این اعتماد به نفس را در خودش احساس نکند تا به شما نزدیک شود و از درد دلش با شما بگوید و همین ها هستند که باعث می شود شما نوکر مردم بودن را با شوی لباس اشتباه بگیرید.مگر شما کی هشتید؟
این عضو جریان وفاق و همدلی درگچساران گفت:این حقیقت تلخی است که مردم هر ۴ سال یکبار برای شما هویت پیدا می کنند دیدن جوانان بیکاری که مجددا این روزها فریب ظاهر مهربان شما را خورده اند و حنجره خودشان را برای شما پاره کردهاند، رقتانگیز است ،متاسفانه آنها نمی دانند که تلاشها به نام آنهاست اما به کام ورشکستگان ،متملقان،هوچی ها،عربده کش ها،شاگرد تنبل ها و قلم فروختگان و خجالت نکشید هنگامی که سر این مردم زجر کشیده خدمت ندیده عربده کشیدیدمن میرشکارم ؟
اندک تغییرات گچساران مرهون تلاشهای شهردار است.
وی اظهارکرد:اگر زیر گذر گچساران که عملیات احداث آن در سال ۸۷آغاز شده بود را نادیده بگیریم که البته جدیت شمابرای اتمام آن قابل تحسین است؛ نشانه محسوسی از تاثیر گذاری شما در سطح شهر به چشم نمی خورد اندک تغییراتی هم که مشاهده می کنیم بطور قابل ملاحظه ای مرهون یک شهردار کوشا و پاکدست در این شهر است.
امینی تصریح کرد:شما ۱۰ اسفند ۹۰ در همین مکان یکی از نمایندگان سابق را که اخیرا در شیراز با ایشان معامله کرده اید را اینگونه مسخره کردید که “من نمیتونم مثل عده ای دفتر دستم بگیرم و اسامی بیکاران را بنویسم و به جوان های مردم قول الکی بدهم” .
وی بیان کرد:حتی جمله زیبای شما را هنوز بیاد دارم که گفتید:اکر مرهم نیستید درد نباشید ؛اما وقتی خبرنگاری از شما پرسید که چرا برادر زاده شما چند سال است که سرپرست سایت پتروشیمی این شهرستان است جواب دادید خودش هم خوشش نمیاد که اونجاست!؟ .
آقای تاجگردون اگر مرهم نیستید درد نباشید
این مدرس دانشگاه افزود:آقای نماینده چرا حالا که اشتغال برای جوانان تحصیلکرده مردم را فراهم نکرده اید اینگونه غیر مسئولانه نمک روی زخم شان می پاشید اگر مرهم نیستید درد نباشید، مسلما اگر نفوذ شما نبود برادر زاده شما الان باید خیابان متر می کرد.
آقای نماینده چرا از مدرکتان رونمایی نمی کنید
امینی تصریح کرد:نکته قابل تامل دیگر اینکه بنده چه زمانی که از حامیان شما بودم و چه که الان افتخار مخالفت با شما را دارم این بود که اگر آقای نماینده واقعا مدرک دکترا دارند چرا به حس کنجکاوری مردم احترام نمی گذارند و از مدرکشان رونمایی نمی کنند.
وی افزود:طبق آیین نامه ارزشیابی مدارک تحصیلی خارج از کشور یک دانشجوی مقطع دکتری باید حداقل ۲۴ یا ۱۲ ماه به ترتیب برای دوره های حضوری و نیمه حضوری در کشور مقصد اقامت داشته باشد این در حالی است که آقای نماینده از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ یعنی تاریخ فارغ التحصیلی ادعا شده توسط ایشان بطور پیوسته در ایران اقامت داشته اند.
این عضو جریان وفاق و همدلی گچساران اظهار کرد:نام موسسه ای که آقای نماینده ازآنجا مدرک گرفته” گلوبال بیزنس “آکادمی بلژیک است که حقیقتا بنده از سال ۲۰۰۹ تا همین دیشب هر چقدر اسم این موسسه را گوگل کردم هیچ موردی را نیافتم حتی با گوگل مپ مکانی را به این اسم در بروکسل ندیدم مگر می شود دانشگاهی آن هم در اروپا ماهیت خارجی نداشته باشد.مهمتر اینکه اسم این موسسه حتی در لیست دانشگاه های ضعیف مندرج در وبسایت وزارت علوم وجود ندارد.
خود شما هم روحیه قانون گریزی داشته اید
امینی گفت:من هرگز از عبارت مدرک جعلی استفاده نمی کنم چون قطعا مدرکی وجود دارد.اما به ضرس قاطع می گویم که این مدرک فقط در حد یک سرتیفیکت کنفرانس اعتبار دارد و نه بیشتر به هر حال اگر این مدرک ممهور به مهر وزارت علوم باشد موید این نکته است که افرادی در وزارت علوم نقض آشکار قانون را مرتکب شده اند و خود شما هم روحیه قانون گریزی داشته اید.
وی افزود:چرا اگر مدرک دکترای دارید ۲بار با مدرک فوق لیسانس در سامانه انتخابات وزارت کشور ثبت نام کرده اید اطمیمان دارم اگر مدرک معتبری از خودتان سراغ داشتید الان کمپین شما آن را بنر کرده بودند و زیر آن می نوشتند میر شکار.
با فوق لیسانس هم برای مان قابل احترام هستید
این عضو جریان وفاق و همدلی گچساران بیان کرد:شما با فوق لیسانس هم برای مان قابل احترام هستید پس لطفا صراحتا اعلام کنیدکه دکترا ندارید تا بیش از این در حق تحصیل کرده های واقعی این مقطع اجحاف نشود.
سه ماه قید ملاقات با مردم محروم را زدید
وی اظهارکرد:سال گذشته شما برای حضور در کمیسیون تلفیق ۳ ماه قید ملاقات حضوری با مردم محروم را زدیدو آنها را ناامید و خسته روانه ترمینال جنوب تهران کردید.البته برای پیمانکاران براحتی در دسترس بودیدشما چه معمار بزرگ اقتصاد ایرانی هستید که در بودجه ۹۴آن کمیسیون به ریاست شما در بند حذف یاران بگیران گاف بزرگی دادید؟تشخیص ندادید ۲ میلیون تومان درآمد ماهانه در کلان شهرها با روستاها تفاوت فاحش دارد؟.
امینی درادامه گفت:اما در مورد کمیسیون برجام باید بگویم که متاسفانه فقط حضور تشریفاتی داشتید در تمامی جلسات وقت خودتان را سخاوتمندانه به دیگر اعضا میدادید.بطر ز عجیبی شما حتی در قسمت اقتصادی آن حرفی برای گفتن نداشتید همتایان اصولگرای شما تیم ظریف را سیم جین کردند اما در حضور شما تیم جلیلی براحتی با اسلاید هایشان مانور می دادند و می رفتند.
در کمیسیون برجام بدنبال بلند پروازی بودید
وی افزود:البته لازمه اظهار نظر در چنین جلساتی مطالعه دقیق است و ازآنجایی که شما بخاطر مدیر کل بودن از دوران دانشجویی بندرت فرصت کلاس رفتن و مطالعه کردن را داشتید نتوانستید به خودتان زحمت بدهید حتی ترجمه ۱۰۰ صفحه ای برجام را بخوانید .چنان حضورتان نا امید کننده بود که خودتان در گفتگوی ویژه خبری اعتراف کردید “اصلا تشکیل این کمیسیون از همان ابتدا اشتباه بود”که این جمله شما حیرت مجری را به همراه داشت اگر اشتباه بود چرا حریصانه تلاش کردید که عضو آن شوید ؟جواب روشن است فقط خواستید این عضویت را به هر قیمیت به کارنامه خودتان اضافه کنید تا مقدمات بلند پروازی های آتی خودتان را فراهم کرده باشید.
این مدرس دانشگاه تصریح کرد:این روزها عده ای که دست راست و چپ خودشان را بلد نیستند اما با مشوق های گوناگون آقایان شست و شوی مغزی شده اند، حمایت ما از فولادی وندا را تحمل نمی کنند و به روش های مختلف توهین می کنند .آیا الان چون سرتان تو آخور آقایان هست کاسه داغ تر از آش شده اید؟یکی از بستگان مشترک ما چند روز پیش به من گفت: چطور میتونی به این ترک رای بدی تا فامیل خودت تو صحنه است؟
باید یاد بگیرید که نوکر مردم باشید
وی افزود:من جواب دادم هر وقت یاد گرفتی مودبانه اسم همشهری ترک زبانت را بگید من برایت توضیح می دهم،البته از کسانی که میرشکارشان مدام به رقیبش مترسک می گوید بیشتر از این نباید انتظار داشت.
امینی درادامه تاکید کرد:زنده باد مخالف من یعنی من شما را دوست دارم اما آگاهانه به شما رای نخواهم داد،باید یاد بگیرید نوکر مردم باشید،باید قبول کنید که دیگران هم می توانند ،باید بفهمید با آن فرد روستایی فقط ۴ سال یکبار مهربان نباشید ،باید بیاموزید که جوانان ما هم غرور دارند و با فخر فروختن به عزت نفس شان لطمه نزنید وهر وقت این موارد را عملا رعایت کردید این جمع دست شما را صادقانه به گرمی می فشارند.








احسنت جناب امینی
آخ سی ریاست پیام نور باشت که بهت ندادش چون لایقش نبودی
حرفهای آقای امینی کاملا صحیح ست . آفرین بر مرد بزرگ باوی
آقای امینی متآسفم برای شما که این گونه صحبت کردید!!این نوع صحبت کردن نشان از عقده ای دارد که نمیدانم به چه خاطر است ولی همه باید بدانند که وقتی شما نمیتوانی برادران خودرا با خود همراهی کنی چطور این طور حرف میزنی!!البته اشکالی ندارد چون که یا این نوع حرف زدن عقده خود را خالی میکنی وخداراشکر در این سن جوانی دچار سکته قلیبی نمیشوی
احسنت.احسنت . درود برشما..خیلی هم عالی..ای کاش سایت کبنانیوز آقای تاج هم از این صحبتها جهت اطللاع مردم به خواب رفته گچساران می رد..خیلی قشنگ بود..درود بر حاج علی فولادی.
توبهت کلاس ندادن تودانشگاه اینجوری داغ شدی.بعدش خودت مگه دکتراداری
احسنت استاد عزیز. شیر مادرت حلالت که تو این سن خوب تاج رو میشناسی. درصورتیکه نصف طرفداراش نمیشناسنش و الکی بهش رای میدن
هرچه دم دمی مزاجه دورفولادیه اگرتاج بهت پست میدادحالامیگفتی فوق دکتراداره عزیزمن برای همیشه زندگی ات اخلاقت مردانگی ات که نداشتی همه راباختی
احسن که حقیقت رو گفتی خصوصا راجع به مدرک جعلی که مطمینم ایشان حتی ارشد هم نداره چون ایشان اصلا وقت مطالعه نداشته ایشان من شک دارم کلا تو کل دوران دانشگاه ده ساعت مطالعه مفید داشته باشه وای بر مردم ساده گچساران متاسفم
حیف از تو و خانواده ات که با یه گروه تازه به دوران رسیده همنشین شده ای تا قیامت برات متاسفم.اگر گلایه ای از تاجگردون داشتی قشنگتر وقابل تحسین این بود که با یه رفتار در شان هردو در منزل خود یا دیگر فامیل گلایهمیکردی.امیدوارم دکتر تاجگردونحرفهای شما را به حساب حق ضایع شدت از طرف دانشگاه بداند نه غیر از این
اقای امینی واقعا برات متاسفم.بیشتر بگو شاید عقدت خالی شه.حقت اینه ک بعد از قبول شدن شمارو از دانشگاه بندازن بیرون.شما لیاقت نداری استاد باشی
یا…….. با افشاگری هات البته به قول خودت نه تنها از آراى دکتر کم نشد فقط ماهیت عقده ایه شمارو شد
من اینها رو نمیدونستم واقعا ناراحت شدم شهر ما و مردم ما چقد بدبخت و بیچاره اند وای بر ما باید به حال این مردم گریه کرد