حجتالاسلام علیرضا مرودشتی که سابقه کاندیداتوری در انتخابات حوزه گچساران و باشت را در کارنامه خود دارد؛ با انتشار مطلبی تند علیه غلامرضا پاکدل از او به شدت انتقاد کرد.
در واکنش به مطلب مرودشتی یکی از حامیان پاکدل به نام ایمان محمدی اما پاسخ او را اینچنین داده:
جناب آقای مرودشتی
در این روزهایی که فضای مجازی شهرستانهای گچساران و باشت مملو از بداخلاقی است و با توجه به اینکه در روز اول ماه مبارک رمضان نامه ای چندِش اور و دروغین توسط جریان شما یعنی جریان رانت و فساد و تبعیض و بیعدالتی شرافت و انسانیت را به لجن و کثافت کشیده بود، وقتی عکس یک روحانی را در سایت ها دیدم با ذوق مطلب را باز کردم چون با خودم گفتم در این فضا حالا مطلبی معطر به احادیث و روایات و اخلاق و معنویات خواهم خواند، ولی زهی خیال باطل!؛ دیدم طرف فقط معمم است و گویا بویی از روحانیت نبرده است! مطلبی چاله میدانی دیدم که سرشار از توهین و افترا بود و بوی تعفن میداد. بارها برگشتم و روی عکستان زوم کردم دیدم، نه اشتباه نمی کنم آنچه بر سر نگارنده است، عمامه ایست که بر سر بزرگان دینی و روحانی است، وگرنه اگر غیر از این بود و فردی غیر معمم بود، باید در ابتدا اینگونه خطابش می کردم: آقای بی ادب، بی تربیت، بی انصاف و بی دین: سلام!. اما دیدم بر اساس آموزه های دینی و خانوادگی نمی توانم به صاحب عمامه حتی اگر “مرودشتی” باشد، بی احترامی کنم.
چون میدانم آقای پاکدل شما را عددی حساب نکرده و جوابتان نمی دهد، عرض می کنم از شما بعید بود که این همه از اینکه یک برادر دینی دو برادر دینی دیگرش را با احترام یاد کرده است، بدلیل بخطر افتادن منافعتان، بر افروخته باشید و سعی بر نفاق و تفرقه و اختلاف داشته باشید.
شما همان کسی هستید که روزی در نامه زیر آقای پاکدل را عالی جناب، برادر خوب، ارزشمند، دلسوز و عالی مقام خطاب نموده اید، شیوه نگارش درباری و متملقانه ای که نوکران برای اربابانشان بکار می برند، حالا اینگونه! امان از دورویی و پستی.
نکته مهمتر این است که وقتی سازمانهای نظارتی از این سربرگ مطلع شدند، مشخص شد شما بدون داشتن مسئولیت و بدون مجوز چنین سربرگی ساخته و از آن سو استفاده می کنید، یعنی از سواستفاده از عکس حضرت امام و مقام معظم رهبری و عنوان ولایت فقیه هم سواستفاده کردید! که نمیدانیم با شما چه برخوردی شد فقط می دانیم دکانتان را بستید و فتیله را پایین کشیدید، چون خیلی ها با این نامه ها و سفارشات از ما جوانان بیکار سو استفاده کرده و بابت چنین نامه هایی جیبشان را پر می کنند ان شاءالله که شما واقعا بخاطر خدا این سربرگ را ساخته و از این یادداشتها می نوشتید.( جهت اطلاعتان اصل نامه موجود است و در صورتیکه بخواهید شبهه ایجاد کرده یا منکر شوید امکان خط شناسی میسر است).
شما همان کسی هستید که بعد از رد اعتبارنامه تمام عکسهای تاجگردون را از پیجتان پاک کردید و وقتی افراد وفادار در کامنتِ زیر ننگ و نکوهشتان کردند به … کردن افتادید و گفتید: ادم روزی در حمایت و سیاست است و روزی….. چرا سرک می کشید….( یعنی گفتید که قبولش دارم ولی دیگه حمایت سیاسی نمی کنم و گله مند شدید که چرا به پیجتان سرک کشیده و دستتان را رو کرده اند!!). حالا با چه رویی چشم بسته دهان گشوده اید و به ثابت قدم ترین نخبه استان اینگونه ناجوانمردانه، بی خردانه و بیشرفانه می تازید؟
توصیه می کنم یا بی خیال این عمامه قابل احترام شوید یا احترام آن را نگه دارید و به خود آیید و از آقای پاکدل در فضای مجازی رسما عذرخواهی کنید تا وجه از دست رفته تان برگردد و ما جوانان هم بتوانیم همچنان صاحبان این عمامه ها را محترم و عزیز بداریم گرچه واقفیم که همه “مرودشتی” نیستند.

والسلام علی من التبع الهدی
ایمان محمدی
۲۷ فروردین ۱۴۰۰








درود اقا ایمان