به گزارش خبرآوران در حالی که بخش اعظمی از نیروهای ستادی و اجرایی محیط زیست استان از سه روز قبل به شهرستان گچساران اعزام شده و تا کنون ۲۴ ساعته درگیر مهار آتش سوزی کوه خامین هستند ،ساعتی پیش محیط بانان پارک ملی دنا ، لاشه یک قلاده خرس را در نزدیکی باغ تفریحی اندرسا کشف نمودند.
اسدالله هاشمی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت : ساعتی پیش احدی از کشاورزان کوه گل شهرستان دنا، طی تماس تلفنی از پیدا شدن لاشه یک قلاده خرس در باغی در محدوده اندرسا( کوه گل ) خبر دادند .
هاشمی تصریح کرد : محیط بانان فورا به منطقه اعزام می شوند و لاشه یک قلاده خرس را در ۱۰۰ متری جاده آسفالت کوه گل که بر اثر شلیک گلوله شکار شده است را کشف می نمایند .
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد :تلاش وتحقیق از باغداران محلی برای شناسایی عامل یا عاملین آغاز شده و تا حصول اطمینان ادامه خواهد شد .
گفتنی است خرس شکار شده ۴ ساله و جنسیت نر دارد.
۹۰






