به گزارش خبرآوران سیدعلی احمدزاده” استاندار کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با تیتر امشب گفت: عمده هدف رئیس جمهور در پنجمین سفر یکروزه استانی خود (۹ مهر ۱۴۰۰) به یاسوج، دیدار با مردم و بازدید از روند اجرای پروژهای نیمه تمام و درحال ساخت استان بود.
احمدزاده از تصویب ۲۱۷ طرح در سفر استانی رئیس جمهور گفت و افزود: این طرحها در عرصههای زیربنایی ۸۰ طرح، صنعت و معدن ۵ طرح، بهداشت ۱۴ طرح، فرهنگی و اجتماعی ۴۸ طرح، نفت و انرژی ۱۴ طرح، آب و خاک و کشاورزی ۵۲ طرح و در زمینه اشتغال جوانان ۴ طرح بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سی سخت که مرکز زلزله زمستان سال گذشته بود، می بایست هزار واحد مسکونی بازسازی می شد که برخی از آنها تحویل داده شده و برخی نیز در مرحله نازک کاری است.
او گفت: مسئولان بنیاد مسکن قول دادند که تا آبان امسال واحدهای باقیمانده نیز تکمیل و تحویل داده شود.
احمدزاده گفت: طبق گزارش ها در برخی از مناطق غربی استان، مدارس مناسبی وجود ندارد و از کپر و کانکس استفاده می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: رئیس جمهور تاکید کردند که هرچه زودتر مدارس مناسب برای این مناطق ساخته شود







