تاریخ : یکشنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۵ 29 ذو الحجة 1447 Sunday, 14 June , 2026
7

پاسخ کنشگر اجتماعی به استاندار کهگیلویه و بویراحمد

  • کد خبر : 43771
  • 01 آذر 1400 - 16:24
پاسخ کنشگر اجتماعی به استاندار کهگیلویه و بویراحمد

در خبرها آمده که کشاورزان اصفهان به همراهی سایر اقشار مردم در این استان به علت کم آبی دست به اعتراض و تحصن و اجتماع زدند، در این بین استاندار چهارمحال بختیاری توضیحاتی دادند که قلوب مردمان لر بخصوص مردم شریف چهارمحال بختیاری را جریحه دار کرد. ایشان نوضیح دادند که سهم استان چهارمحال بختیاری […]

در خبرها آمده که کشاورزان اصفهان به همراهی سایر اقشار مردم در این استان به علت کم آبی دست به اعتراض و تحصن و اجتماع زدند،
در این بین استاندار چهارمحال بختیاری توضیحاتی دادند که قلوب مردمان لر بخصوص مردم شریف چهارمحال بختیاری را جریحه دار کرد.
ایشان نوضیح دادند که سهم استان چهارمحال بختیاری از این سد کمتر از بیست درصد و در این سال های کم آیی کمتر از ده درصد شده است،و بیش از دویست روستا از طریق تانکر، آب آنها تأمین می گردد.
بعد بخاطر رضایت مردم استان اصفهان می گویند، مردم چهارمحال بختیاری نه حالش دارند نه حوصله اش را دارند که بیایند دست به تحصن و اعتراض بزنند.
جناب استاندار چهارمحال بختیاری و سایر لرها هم حال و هم حوصله هم جرأت و جسارت خارج از تصور شما را دارند که دست به هرنوع اعتراضی بزنند.و در این راه هم مردم این استان تنها نیستند
اما مناعت طبع و بزرگی انها و اینکه خود را دایه ایران می دانند و با همه سختی ها مدارا می کنند.
مردمان بختیاری سختی های زندگی در کوهستان را با جان و دل خریدندتا در کنار سرچشمه رودخانه های خروشان ایران بتوانند کشاورزی و دامداری داشته باشند و به سختی امرار معاش کنند.
ما به شما توصیه نمی کنیم از شما می خواهیم که در اسرع وقت دویست روستای محروم از آب لوله کشی را از طریق آب همین سد ها لوله کشی کنید
و در درجه بعد کشاورزی در استان اصفهان ترویج گردد که نیاز به آب کمی داشته باشد.
در مرحله بعد کارخانه‌های صنعتی که آب زیادی مصرف می کنند را به مناطق برخوردار از آب منتقل کنید و این بخش نه فقط برای استان اصفهان بلکه سمنان و یزد و کرمان هم اجرا گردد.
و مقرر گردد طرح صنعتی که آب مصرفی فراوان طلب می کند در این استان ها من بعد کلنگ زنی نگردد.
این موضوع مستقیم به امنیت ملی کشور مرتبط است و جنگ آب ها که کارشناسان در سال های دورتر هشدار آن را داده بودند ولی منفعت طلبان بخصوص رئیس جمهور های کویر نشین نشنیدند، شروع شده است.
این را خوب به خاطر بسپارید که قرار نیست هرکسی صدایش را بلند کرد، حق و حقوق کسانی که به مصلحت سکوت می کنند را به یغما ببرند،چهارمحال بختیاری پشتوانه‌ای بیش از بیست میلیون لر را در اقصی نقاط ایران دارد. حق و حقوق مردمان چهارمحال بختیاری به نحو مطلوب داده شود.
کنشگر اجتماعی
سید سعادت الله حسین پور ده بزرگ

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=43771
  • نویسنده : سید سعادت‌الله حسینی‌پور
  • ارسال توسط :
  • يک دیدگاه

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. درود بر شما
    مردم لر مناعت طبع دارن نه حوصله ندارن

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.