تاریخ : یکشنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۵ 29 ذو الحجة 1447 Sunday, 14 June , 2026
10

ضارب پزشک گچسارانی خود را معرفی کرد

  • کد خبر : 44265
  • 25 فروردین 1401 - 12:55
ضارب پزشک گچسارانی خود را معرفی کرد
فردی که یکی از پزشکان گچسارانی را در بیمارستان بی‌بی حکیمه این شهرستان مورد ضرب و شتم قرار داده بود، خود را به نیروی انتظامی معرفی کرد.

به گزارش خبرآوران به نقل از پایگاه خبری پلیس سرهنگ “ارسلان خادمیان” در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی برهم زدن نظم عمومی و ضرب و شتم پزشکی در بیمارستان بی بی حکیمه(س) شهرستان گچساران توسط شخصی، موضوع ضمن هماهنگی با مرجع قضائی بصورت ویژه دردستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: با تلاش دادستان و مجموعه ی انتظامی شهرستان گچساران و با همکاری خانواده و معتمدین محلی، فرد ضارب خود را به پلیس معرفی کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان گچساران با اشاره به اینکه متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، خاطرنشان کرد: پلیس با بر هم زندگان نظم و امنیت عمومی جامعه برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد و مردم و همشهریان عزیز باید پلیس را در تامین امنیت جامعه یاری نمایند و اخبار و گزارشات خود پیرامون فعالیت هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت جامعه را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

مطالب مرتبط

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=44265

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.