تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴ 10 شعبان 1447 Wednesday, 28 January , 2026
19
مسابقات هاکی سالنی بانوان کشور در یاسوج

گلستان جام قهرمانی را برد کهگیلویه و بویراحمد(گچساران) میزیان کاپ اخلاق را

  • کد خبر : 46487
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۸:۱۰
گلستان جام قهرمانی را برد کهگیلویه و بویراحمد(گچساران) میزیان کاپ اخلاق را

تیم هاکی گچساران این روزها قربانی سوء مدیریت هایی شده که لازم است مسئولان مربوطه ورود کنند.

به گزارش خبرآوران، مسابقات قهرمانی هاکی سالنی بانوان کشور با حضور ۹ تیم در یاسوج برگزار شد.
در پایان این مسابقات تیم‌ گلستان با کسب نتایج خوب در فینال با غلبه بر تیم گیلان به مقام قهرمانی دست یافت تا گیلان دوم شود، اما تیم سوم این مسابقات هم با پیروزی مقابل تیم (گچساران) نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در این مسابقات به مقام برنز و سومی برای نخستین‌بار دست یافت.
پس از دریافت نتایج ضعیف از سوی تیم گچساران که بعنوان نماینده کهگیلویه و بویراحمد در این بازی ها حضور داشتند، تنها کاپ اخلاق به میزبان مسابقات تیم گچساران داده شد!!
اما زهرا قرایی از هلال احمر تهران برترین بازیکن مسابقات شد و المیرا پوپاش از گیلان نیز با ۲۲ گل زده خانم گل مسابقات شد، برترین دروازه‌بان مسابقات هم نسترن سنگبری از تیم گلستان شد.

به نظر می‌رسد تیم گچساران با دارابودن برخی بازیکنان خوب و مستعد، قربانی سوء مدیریت هایی شده که لازم است مسئولان مربوطه در این زمینه ورود کنند.

بدون شک پیروزی و نام‌آوری فرزندان کهگیلویه و بویراحمد در هر زمینه‌ای باعث افتخار بوده و باید برای دستیابی به این مهم فارغ از هیاهوهای پوچ تبلیغاتی و رسانه‌ای تنها حامی شکست‌های سرپرست این روزهای هاکی گچساران، تلاش کرد.

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=46487

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.