در پی درگذشت ایمان محمدپور، پسرخواهر کوکب حاتمی، عضو سابق شورای اسلامی شهر دوگنبدان، شاعر و نویسنده گچسارانی و از زنان مبارز و انقلابی، مدیریت پایگاه خبری خبرآوران متن پیام تسلیت خود را خدمت ایشان و خانواده داغدار محمدپور منتشر کرده است که در زیر میخوانید:
انالله و اناالیه راجعون
«کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام » سرکار خانم کوکب حاتمی ضایعه درگذشت پسر خواهرتان را از صمیم قلب تسلیت عرض کرده و از خداوند خواهانیم خداوند متعال روح پاکش را با مولایش علی (ع) محشور نماید و به بازماندگان صبر جزیل عنایت فرماید.

گفتنی است که مراسم خاکسپاری آن مرحوم امروز چهارشنبه ۸ / ۲ / ۹۵ ساعت ۴ عصر در بهشت زهرای دوگنبدان برگزار شده و مراسم ختم آن مرحوم در مسجد امام حسن مجتبی(ع) واقع در باغ فردوس برگزار میشود.








باتقدیروتشکراز سایت وزین خبراوران وکلیه سرورانی که درمراسم تشییع وتدفین برادرمان باما همدردی نموده وباعث ترمیم زخم بردل نشسته مان حضوری تلفنی وپیام گردیده اند ازخداوند بزرگ خواهانیم که عمری باعزت داشته باشندوهمیشه شاهد شادی هایشان باشیم