علی کردلو در گفتوکو با خبرآوران با بیان اینکه آموزش و برپایی نماز از تاکیدات قرآن و پیامبر اسلام محمد مصطفی (ص) بوده است، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم خطاب به پیامبر اکرم(ص)میفرماید: خانواده خود را به نماز فرمان بده و بر انجام آن شکیبا باش،این دستور الهی نشان از اهمیت و برپایی نماز در دین مبین اسلام دارد.
مدیر خدمات شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران با بیان اینکه طرح ملی شهرنماز به عنوان طرح برتر عمومی کشور در جلسه شورای فرهنگ عمومی به تصویب رسیده است، ادامه داد: در این طرح، آموزش نماز برای خردسالان و کلاس اولیها تعریف شده است.
وی با بیان اینکه شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران پیش رو در انجام اقدامات فرهنگی، هنری و مذهبی به ویژه در حوزه نماز و مسابقات قرآن بوده است، گفت: طرح ملی شهر نماز از جمله طرحهای آموزشی بوده که توسط کانون قرآن و عترت امور فرهنگی و هنری این شرکت طی ۶ ماه سال گذشته برگزار شده است.
کردلو تصریح کرد: این طرح در ۲۲ مدرسه برای حدود ۸۰۰ دانشآموز مدارس گچساران و روستاهای حاشیه این شهرستان از جمله آبگرمو، تلخابشیرین، آبشیرین و پشکان به اجرا درآمده است.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح حدود ۶۰ مربی و معلم از مدارس مشارکت داشتهاند، یادآور شد: کتاب آموزش نماز به نویسندگی استاد مهدی فاضلی مهرآبادی برای استفاده دانشآموزان آذرماه سال گذشته رونمایی شد.
مدیر خدمات شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران از برگزاری مراسم اختتامیه این طرح در شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران خبر داد و گفت: این مراسم ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل سالن شماره ۳ آموزش این شرکت برگزار میشود.
کردلو خاطرنشان کرد: در این برنامه از مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران، فرماندار و امام جمعه این شهرستان و جمعی از مدیران شهرستان همچنین مدیرانی از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب دعوت به عمل میآید.







