تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
1

 سفر هیأت پارلمانی ایران به ونزوئلا با هدف خنثی‌سازی توطئه دشمنان انجام شده است

  • کد خبر : 49281
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۹:۳۶
 سفر هیأت پارلمانی ایران به ونزوئلا با هدف خنثی‌سازی توطئه دشمنان انجام شده است

 سفر هیأت پارلمانی ایران به ونزوئلا با هدف خنثی‌سازی توطئه دشمنان انجام شده است ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ رئیس مجلس شورای اسلامی مبارزات طولانی ایران و ونزوئلا با استکبار جهانی را به عنوان نقطه اشتراک دو کشور دانست و گفت: استکبار جهانی تلاش دارد میان ملت‌ها فاصله بیاندازد از این رو امروز اینجا هستیم تا نقشه […]

 سفر هیأت پارلمانی ایران به ونزوئلا با هدف خنثی‌سازی توطئه دشمنان انجام شده است

۱۱ خرداد ۱۴۰۴

رئیس مجلس شورای اسلامی مبارزات طولانی ایران و ونزوئلا با استکبار جهانی را به عنوان نقطه اشتراک دو کشور دانست و گفت: استکبار جهانی تلاش دارد میان ملت‌ها فاصله بیاندازد از این رو امروز اینجا هستیم تا نقشه آنها را خنثی کنیم.

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و ایوان خیل پینتو وزیر خارجه ونزوئلا صبح امروز به وقت محلی (بعد از ظهر یکشنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۴ به وقت تهران) در بدو ورود رئیس قوه مقننه و هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه کاراکاس دیدار و گفت و گو کردند.

دکتر قالیباف در این دیدار کوتاه گفت: وقتی به تاریخ ونزوئلا نگاه می‌کنیم، می‌بینیم شما هم زندگی‌ خود را در راه مبارزه با استکبار جهانی گذرانده اید لذا از این نظر دارای نقطه اشتراک هستیم.

رئیس قوه مقننه در ادامه تصریح کرد: خطر همیشگی استکبار این است که همواره تلاش دارد میان ملت‌ها فاصله بیاندازد؛ از این رو امروز ما اینجا هستیم تا نقشه آنها را خنثی کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان سخنان خود با بیان اینکه از ایران تا ونزوئلا ۱۷ ساعت راه هوایی است ولی قلب و دل ما به هم نزدیک است، اظهار داشت: ما هم دشمن و هم دوست مشترک داریم لذا باید با تقویت روابط دوجانبه بیش از پیش شاهد ارتقای روابط دوکشور باشیم.

سفر هیأت پارلمانی ایران به ونزوئلا با هدف خنثی‌سازی توطئه دشمنان انجام شده است

وزیر خارجه ونزوئلا: ایران تضمین کننده صلح و منشأ خیر برای منطقه است

ایوان خیل پینتو نیز در این دیدار که در فرودگاه کاراکاس انجام شد، انقلاب اسلامی را معجزه ای دانست که با درایت امام خمینی(ره) انجام شد و گفت: همچنین سیاست جمهوری اسلامی ایران طی ۴۶ سال اخیر با درایت رهبری برای عبور از سختی‌ها و مقابله با آمریکا تحسین برانگیز است؛ دشمنان ایران نیز در این مدت هرکاری که توانستند از تحریم گرفته تا جنگ انجام دادند اما موفق نشدند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز ایران از حمایت کامل ونزوئلا در همه زمینه‌ها برخوردار است، ابراز داشت: پیروزی ایران، پیروزی ونزوئلا محسوب می‌شود.

وزیر خارجه ونزوئلا در پایان خاطرنشان کرد: آرزو می کنم هم اکنون که در حال گفتگو با آمریکا هستید، پیروز شوید چرا که این پیروزی، پیروزی همه است. ما بر این باوریم که ایران تضمین کننده صلح و منشأ خیر برای منطقه است.


کوبا سفر تاجگردون به آمریکای جنوبیتاجگردون ونزوئلا
لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=49281

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.