تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
0
براي نخستين بار صورت گرفت

بازسازی و نصب تیپ مشعل‌های کارخانه گاز و گازمایع ۹۰۰ پازنان ۲

  • کد خبر : 49755
  • ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۸:۲۴
بازسازی و نصب تیپ مشعل‌های کارخانه گاز و گازمایع ۹۰۰ پازنان ۲
مدیرعامل شرکت بهره برداري نفت و گاز گچساران گفت: برای نخستین بار بازسازی قسمت فوقاني تيپ مشعل‌هاي کارخانه گاز و گاز مایع ۹۰۰ پازنان ۲ توسط کارکنان این شركت عملياتي و انجام شد.

علی‌اکبر حافظی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران با بیان اینکه کارخانه گاز و گازمایع ۹۰۰ پازنان ۲ دارای ٢ مشعل هوایی می‌باشد، اظهار کرد: قسمت فوقانی هر ۲ مشعل یا به عبارت دیگر تیپ مشعل به ارتفاع ۴ متر بر اثر حرارتی معادل یک هزار و ۶۰۰ درجه سانتی گراد طی سالیان گذشته دچار تغییر شکل شده بود.

مدیر‌عامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران افزود: به همین دلیل و شدت حرارت زیاد در قسمتی از تیپ مشعل، شکافی به طول یک متر ایجاد شده بود.

 حافظی‌نیا یادآور شد: براساس دستورالعمل بازرسی فنی و با تلاش همکاران اداره نگهداری تعمیرات و خطوط لوله ، عملیات و مهندسی فرآورش برای نخستین بار تیپ‌های مشعل‌های کارخانه گاز و گاز مایع ۹۰۰ پازنان ۲ برای تعمیر و بازسازی جدا گردید.

وی تصریح کرد: در همین راستا برای مشعل شماره ۲ تیپ مشعل جدید ساخته شد و مشعل شماره ۱ نیز به ارتفاع ۲ متر از قسمت فوقانی تیپ بازسازی و نصب گردید.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران خاطرنشان کرد: بازسازی و نصب مشعل‌های کارخانه گاز و گاز مایع ۹۰۰ پازنان ۲ با تلاش و همت کارکنان این شرکت علی رغم ریسک و خطرات موجود با رعایت نکات ایمنی انجام گرفت.

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=49755

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.