تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
2

پیام مدیرعامل نفت و گاز گچساران به مناسبت ۱۹ مرداد سالروز شهادت کارکنان این شرکت در بمباران هوایی عراق

  • کد خبر : 50000
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
پیام مدیرعامل نفت و گاز گچساران به مناسبت ۱۹ مرداد سالروز شهادت کارکنان این شرکت در بمباران هوایی عراق
مديرعامل شركت نفت و گاز گچساران طي پيامي سالروز شهادت 7 نفر از كاركنان اين شركت در بمباران تاسيسات اين شركت را گرامي داشت

به گزارش روابط عمومی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران در پیام علی‌اکبر حافظی‌نیا به مناسبت ۱۹ مرداد سالروز شهادت ۷ نفر از کارکنان این شرکت در بمباران هوایی عراق عراق آمده است: ۱۹ مرداد ۱۳۶۶ جمعی از کارکنان خدوم، دلسوز و متعهد شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران در حملات هوایی عراق به تاسیسات نفتی واحدهای بهره‌برداری شماره «۲» گچساران و بی‌بی حکیمه «۱» به شهادت رسیدند تا نشان دهند خط مقدم جبهه جنگ تنها مرز دو کشور نیست و کارکنان صنعت نفت به ویژه شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران در شرایط سخت و پرخطر جنگ سربازان از جان گذشته جبهه اقتصادی کشور هستند. فردوس کاظمی، نادعلی زراعتی، سید‌حسین بالدار ، محمد تیموری، علمدار امینی، طاهر کرمی و محمد‌مراد والی ۷ شهید شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران نشان دادند شهادت مرز و جغرافیا نمی‌شناسد و دفاع از خاک و امنیت ایران اسلامی وظیفه همه عاشقان و غیرتمندان ایرانی در هر صنف و جایگاهی است. اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطر این شهدای عزیز و ادای احترام به خانواده‌های این آسمانی‌های عزتمند از خداوند منان برای ایران اسلامی عزت و اقتدار و برای همکاران خستگی‌ناپذیرم در صنعت نفت و گاز گچساران آرزوی توفیق و سربلندی خواستارم.

علی‌اکبر حافظی‌نیا

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=50000

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.