تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
10

گرد بی‌خبری بر رخساره سایت‌های اداری کهگیلویه و بویراحمد

  • کد خبر : 5092
  • ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۸:۰۶
گرد بی‌خبری بر رخساره سایت‌های اداری کهگیلویه و بویراحمد

سایت‌های اداری استان کهگیلویه و بویراحمد که بیشتر آن‌ها در طول سال در خواب به سر می‌برند حتی در روز ارتباطات و روابط عمومی‌ها هم از خواب بیدار نشدند. باید بپذیریم که در استان کهگیلویه و بویراحمد بسیاری از کارها و امورات سر جای خودشان نیستند و توانمندی‌ها به حاشیه رفته و بعضاً کم‌سلیقگی‌ حاکم […]

سایت‌های اداری استان کهگیلویه و بویراحمد که بیشتر آن‌ها در طول سال در خواب به سر می‌برند حتی در روز ارتباطات و روابط عمومی‌ها هم از خواب بیدار نشدند.

باید بپذیریم که در استان کهگیلویه و بویراحمد بسیاری از کارها و امورات سر جای خودشان نیستند و توانمندی‌ها به حاشیه رفته و بعضاً کم‌سلیقگی‌ حاکم بوده است.

در استانی که متأسفانه بازی‌های شبه سیاسی و روابط خانوادگی و طایفه‌ای و فامیلی بر بسیاری امور حاکم بوده است روابط عمومی‌ها به عنوان مغز متفکر هر دستگاه هم در این اوضاع و احوال گرفتار خمودگی و کج سلیقگی می‌شوند.

روابط عمومی در هر دستگاه همان‌گونه که از نام آن پیداست حلقه واسط میان مردم و سازمان است، به گونه‌ای که اگر روابط عمومی نقش خود را به درستی ایفا کند هیچ‌گاه میان مردم و مسؤولان خلا و دوری ایجاد نمی‌شود.

از ابتدایی‌ترین تا اصلی‌ترین و مهم‌ترین نکات مربوط به روابط عمومی‌ها در استان اشکال وجود دارد که واکاوی آن‌ها نیاز به وقت و مجال بیشتری است.

وقتی روابط عمومی دستگاه در انتهایی‌ترین طبقات ادارات قرار دارد و مردم در یافتن آن سردرگم هستند دیگر نباید به کارکرد آن در استان خوشبین بود.

روابط عمومی‌هایی که به تازگی تنها مسؤولیت تبریک و تسلیت مناسبت‌ها را بر عهده گرفته‌اند و جالب است که در همین مناسبت‌ها نیز هیچ کار مفید و ارزنده‌ای از آن‌ها به چشم نمی‌آید.

بسیاری از روابط عمومی‌های استان کهگیلویه و بویراحمد حتی در جابه‌جایی پوسترها در مناسبت‌ها و تزئین اداره و دستگاه خود عاجزند و ثمره آن چهره نامطلوب ادارات در هنگامه مناسبت‌های مختلف است.

اما شاید مهم‌ترین اصلی که در روابط عمومی‌های استان فراموش شده به‌روز کردن اخبار سایت‌ها و پورتال‌های اداری برای اطلاع‌رسانی است و شاید بیش از ۸۰ درصد از این سایت‌ها و پورتال‌ها ماه‌ها و شاید سال‌های سال است که رنگ خبر را به خود ندیده‌اند.

اشکالات وارده نه به همه روابط عمومی‌های استان بلکه به غالب آن‌ها وارد بوده و هست، به گونه‌ای که تعداد دستگاه‌هایی که مدیران روابط عمومی آن‌ها از خود خلاقیت و ابتکار نشان می‌دهند و موجب روسفیدی مجموعه خود شده‌اند، بسیار اندک است.

حال در روز ارتباطات و روابط عمومی‌ها که مصادف با ۲۷ اردیبهشت است با تبریک به همه روابط عمومی‌های استان به مناسبت این روز، سری به برخی از سایت‌ها و پورتال‌های اداری زدیم و مشاهد کردیم هنوز گرد بی‌خبری بر رخساره‌ آن‌ها نشسته است.

 

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=5092

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.