تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
2

حل مشکلات اقتصادی مردم، اولویت فوری مسئولان است

  • کد خبر : 51040
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱:۵۸
حل مشکلات اقتصادی مردم، اولویت فوری مسئولان است

امام‌جمعه گچساران با تأکید بر اینکه حل مشکلات اقتصادی مردم باید در صدر اولویت‌های مسئولان قرار گیرد، گفت: هرگونه کوتاهی در رسیدگی به معیشت جامعه، مسئولیت شرعی و الهی به دنبال دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گحجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعنایت هاشمی‌منش در خطبه‌های نماز جمعه این هفته گچساران، ضمن شکرگزاری از بارش‌های پربرکت هفته‌های اخیر، اظهار کرد: خداوند متعال نیازی به شکر بندگان ندارد، اما شکرگزاری، خود نعمتی بزرگ و زمینه‌ساز نزول نعمت‌های بیشتر است. غفلت از شکر، انسان را در معرض محرومیت و عذاب الهی قرار می‌دهد و اوج بندگی، شکر عملی در برابر پروردگار عالم است.

وی با تبریک حلول ماه پرفضیلت رجب، این ماه را ماه مهر و رحمت الهی دانست و افزود: آغاز ماه رجب با میلاد باسعادت امام محمدباقر (ع) همراه است؛ امامی که مظهر حقیقت «علم نافع» و بنیان‌گذار اصلاحات عمیق فکری در جامعه اسلامی بود. لقب «باقر» به معنای شکافنده علم است؛ شکافتنی که نه انباشت اطلاعات، بلکه نفوذ به لایه‌های حقیقت و رسیدن به بصیرت عمیق را دنبال می‌کند.

امام‌جمعه گچساران با اشاره به شرایط امروز جامعه، تصریح کرد: در عصری که سیل اطلاعات نادرست، اخبار جعلی و سطحی‌نگری‌ها فضای حقیقی و مجازی را فراگرفته، سیره امام باقر (ع) به ما می‌آموزد که معیار تشخیص حق از باطل، علم ریشه‌دار در معرفت و خردورزی است، نه حفظ ظواهر بدون فهم عمیق.

هاشمی‌منش با تسلیت سالروز شهادت امام هادی (ع) در سوم ماه رجب، گفت: زندگی آن امام همام درس صبر، مقاومت در برابر ظلم و حفظ دین در شرایط دشوار است. امام هادی (ع) با هدایت‌های پنهان و مکاتبات روشنگرانه، امت را از گمراهی نجات داد و جامعه را برای دوران غیبت آماده ساخت.

وی بابیان اینکه امروز بزرگ‌ترین میدان تقابل، جنگ روانی و شناختی دشمنان است، افزود: دشمن با بمباران خبری، ایجاد دوقطبی‌های کاذب و مدیریت ذهن‌ها، به دنبال تضعیف امید و انسجام ملی است. در برابر این فتنه‌ها، هر مؤمن وظیفه دارد با تحقیق، یقین و مسئولیت‌پذیری، از بازنشر شایعات و اخبار جعلی پرهیز کند.

امام‌جمعه گچساران تأکید کرد: حفظ وحدت، پرهیز از سخنان تفرقه‌انگیز و تقویت ارتباط میان اقشار مختلف جامعه، تکلیف همگانی است. ملت ایران بارها نشان داده‌اند که در دفاع از آرمان‌ها و مقابله با طمع‌ورزی دشمنان، استوار و مقاوم‌اند.

هاشمی‌منش با اشاره به فشارهای سیاسی و رسانه‌ای دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: اعتراف صریح قدرت‌های استکباری به افول جایگاه خود، نشان‌دهنده هراس آنان از قدرت ایران و ملت ایران است. امروز دشمنان می‌دانند که توان مقابله بااقتدار دفاعی و موشکی کشور را ندارند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها، حل مشکلات معیشتی مردم را مهم‌ترین وظیفه مسئولان دانست و گفت: کوتاهی در رسیدگی به اقتصاد و معیشت مردم، مؤاخذه الهی به دنبال دارد و مسئولان باید تمرکز خود را بر رفع مشکلات و کاهش نگرانی‌های جامعه بگذارند.

امام‌جمعه گچساران با اشاره به فرارسیدن شب یلدا، این مناسبت را فرصتی برای صله‌رحم، تقویت روابط خانوادگی و توجه به نیازمندان دانست و از بازاریان و اصناف خواست با رعایت انصاف و پرهیز از احتکار، شرایط اقتصادی مردم را درک کنند.

وی با هشدار نسبت به پیامدهای سنگین احتکار، تصریح کرد: احتکار نه‌تنها گناه فردی، بلکه ظلمی اجتماعی است که فشار آن بر اقشار ضعیف جامعه وارد می‌شود. اسلام تجارت را عبادت می‌داند، اما تنها زمانی که باانصاف و اخلاق همراه باشد.

در پایان، هاشمی‌منش از تلاش‌های فعالان حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای، به‌ویژه در ایام بارندگی و خدمت‌رسانی به مناطق عشایری، قدردانی کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=51040

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.