تاریخ : شنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۵ 6 جماد أول 1448 Saturday, 17 October , 2026
♥10

ورزشگاه تختی گچساران ۴ ماهه بازسازی می‌شود

  • کد خبر : 5569
  • 31 خرداد 1395 - 12:49
ورزشگاه تختی گچساران ۴ ماهه بازسازی می‌شود

رئیس ورزش و جوانان گچساران گفت: در صورت تأمین اعتبار طی امسال، اداره ورزش و جوانان گچساران آمادگی مرمت و بهسازی کامل ورزشگاه تختی را طی چهار ماه آینده دارد. فریدون عبدالخانی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در گچساران یا اشاره به وضعیت کنونی مجموعه ورزشی تختی گچساران اظهار کرد: مجموعه ورزشی تختی گچساران […]

رئیس ورزش و جوانان گچساران گفت: در صورت تأمین اعتبار طی امسال، اداره ورزش و جوانان گچساران آمادگی مرمت و بهسازی کامل ورزشگاه تختی را طی چهار ماه آینده دارد.

فریدون عبدالخانی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در گچساران یا اشاره به وضعیت کنونی مجموعه ورزشی تختی گچساران اظهار کرد: مجموعه ورزشی تختی گچساران یکی از قدیمی‌ترین مجموعه‌های ورزش این شهرستان است که نیاز به مرمت و بازسازی دارد.

وی افزود: با توجه به وضعیت نامطلوب برخی از بخش‌های این مجموعه ورزشی اعتباری حدود ۷۰۰ میلیون تومان با پیگیری‌های نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی به این امر اختصاص یافت.

رئیس اداره ورزش و جوانان گچساران گفت: این اعتبار از محل ماده ۱۸۰ در راستای بهسازی مجموعه تختی تعریف شده است.

عبدالخانی عنوان کرد: با اختصاص این اعتبار از سال ۹۳ عملیات بهسازی و مرمت مجموعه ورزشی تختی آغاز شد که طی همان سال پیشرفت ۶۰ درصدی حاصل شد.

وی یادآور شد: به دلیل تخصیص ۴۰ درصدی اعتبار فوق، حذف اعتبار ماده ۱۸۰ بخشی از مطالبات پیمانکار نیز پرداخت شد و پروژه بهسازی و مرمت ورزشگاه تختی راکد ماند.

عبدالخانی خاطرنشان کرد: در صورت تأمین اعتبار طی امسال، اداره ورزش و جوانان گچساران آمادگی بهره‌برداری کامل ورزشگاه تختی را طی چهار ماه آینده دارد.

 

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=5569

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.