تاریخ : شنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۵ 6 جماد أول 1448 Saturday, 17 October , 2026
♥8

نخستین مجتمع چندمنظوره تفریحی تجاری گچساران افتتاح شد

  • کد خبر : 6246
  • 03 مرداد 1395 - 0:56
نخستین مجتمع چندمنظوره تفریحی تجاری گچساران افتتاح شد

نخستین مجتمع چندمنظوره تفریحی، رفاهی و تجاری گچساران با اعتباری افزون بر ۱۰۵ میلیارد ریال با حضور مسؤولان افتتاح شد. به گزارش خبرآوران، امشب با حضور مسؤولان این شهرستان از جمله نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، فرماندار گچساران، شهردار دوگنبدان و جمع زیادی از مردم نخستین مجتمع بزرگ تفریحی، رفاهی و […]

نخستین مجتمع چندمنظوره تفریحی، رفاهی و تجاری گچساران با اعتباری افزون بر ۱۰۵ میلیارد ریال با حضور مسؤولان افتتاح شد.

به گزارش خبرآوران، امشب با حضور مسؤولان این شهرستان از جمله نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، فرماندار گچساران، شهردار دوگنبدان و جمع زیادی از مردم نخستین مجتمع بزرگ تفریحی، رفاهی و تجاری گچساران افتتاح شد.

رئیس اتاق اصناف گچساران در مراسم افتتاح این مجتمع چندمنظوره اظهار کرد: این مجتمع چندمنظوره با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با اعتباری افزون بر ۱۰۵ میلیارد ریال در سه طبقه مجزا احداث شده است.

سیدناصر حسینی تصریح کرد: این مجتمع بزرگ رفاهی زمینه اشتغال ۴۸ نفر پرسنل و کارکنان و ۱۲ نفر در بخش مدیریت را فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه احداث این مجتمع در راستای افزایش رفاه عمومی حال شهروندان و ایجاد اشتغال صورت گرفته است، گفت: امیدواریم با همکاری و تعامل مسؤولان شاهد احداث و راه‌اندازی دیگر مجتمع‌های چندمنظوره در گچساران باشیم.

حسینی ادامه داد: این مجتمع در سه طبقه مجزا شامل طبقه همکف مواد غذایی، طبقه دوم پوشاک و لباس و طبقه سوم شهر بازی و تفریحی احداث شده است.

رئیس اتاق اصناف گچساران عنوان کرد: اجناس این مجتمع بزرگ تفریحی، تجاری، رفاهی با ۱۵ الی ۲۵ درصد ارزان‌تر از مرکز شهر به فروش می‌رسد.

حسینی یادآور شد: تمامی مواد غذایی و پروتئینی این مجتمع از تولیدات داخلی است.

 

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=6246

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۳
  1. خدا کنه جنس های تولید داخل رو بفروشن آخه سابقه آقایون چیز دیگری رو نشون میده

  2. بعىد مى دونم حسىنى کجاى کارى !

  3. متاسفم برا نماینده و عزیزان که به جای کارخانه و ….. ی فروشگاه را افتتاح کردند که سرتاپا خلافه چطور شده آقایون مدیر از اماکن راهنمایی و رانندگی و….. بستنی فروشی پاپا را روی آن بریدگی ایراد می دونند ولی مجتمع به این بزرگی بدون پارکینگ ایراد نیست جناب آقای تاجگردون زیر پاتونم نگاه کنید بخاطر چهارتا رای حقوق مردم را زیر پا نذارید و متاسفم برا مدیرانی که تا دیروز برعلیه نماینده بودند اما الان …….

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.