تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
7

زنده کردن مردگان سیاسی توسط رئیس دانشگاه یاسوج

  • کد خبر : 6818
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰:۵۱
زنده کردن مردگان سیاسی توسط رئیس دانشگاه یاسوج

امین کشاورز ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج، در خصوص اقدام سوال‌ برانگیز علی آل‌بویه رئیس دانشگاه یاسوج در زنده کردن نام سران فتنه گفت: رئیس دانشگاه آزاد به جای توجه به مسائل علمی در دانشگاه چنین موضع‌گیری‌های دارد. وی با اشاره به خیانت‌های سران فتنه به کشور گفت: دلیل زنده کردن […]

امین کشاورز ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج، در خصوص اقدام سوال‌ برانگیز علی آل‌بویه رئیس دانشگاه یاسوج در زنده کردن نام سران فتنه گفت: رئیس دانشگاه آزاد به جای توجه به مسائل علمی در دانشگاه چنین موضع‌گیری‌های دارد.

وی با اشاره به خیانت‌های سران فتنه به کشور گفت: دلیل زنده کردن نام مردگان سیاسی توسط رئیس دانشگاه با پسوند اسلامی بسیار ابهام‌انگیز است.

مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یاسوج با اشاره به تعطیلی برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی گفت: در سال ۹۵ هیچ برنامه خاصی در این دانشگاه صورت نگرفته که علت آن هم رویکرد غلط سیاسی در این دانشگاه است.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد دنبال منافع عده‌ خاصی هستند، افزود: باید مرگ جنبش دانشجویی و اعضای آن را در دانشگاه آزاد یاسوج اعلام کرد.

کشاورز افزود: از تعداد انگشت شماری در دانشگاه یاسوج حمایت می‌شود و به همین دلیل است که آقایان به وظیفه اصلی خود نمی‌پردازند و تشکل‌های دانشجویی به کما رفته است.

وی سران فتنه را برای جمهوری اسلامی موضوعی تمام شده و آنها را مردگان سیاسی خواند و گفت: اینکه چرا رئیس دانشگاه آزاد از مردگان سیاسی حمایت می‌کند موضوعی ابهام‌انگیز است.

مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یاسوج به حوادث ترم گذشته در این دانشگاه اشاره و بیان کرد: رئیس دانشگاه آزاد واحد یاسوج باید از اتفاقات و حوادث سال گذشته درس عبرت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس؛ علی آل‌بویه در نشست خبری روز گذشته خود گفت که خاتمی را دوست دارم و اگر این را در تمام کتاب‌ها هم بنویسند، باکی ندارم که این سخنان رئیس دانشگاه آزاد یاسوج با واکنش فراوانی مواجه شده است.

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=6818

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. زنده شدن مردگان!!!?والا!!!?چه خوب

  2. چه آدم کوته فکری تعجب میکنم

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.