به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران از یاسوج مراسم بزرگداشت روز خبرنگار امسال هم مانند سالهای گذشته با حواشی قابل تأملی همراه بود.
بر اساس پیامکهای ارسالی و تماسهای تلفنی یک شب قبل اداره کل ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، قرار بود این برنامه رأس ساعت ۱۰ صبح در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مرکز استان برگزار شود.
حضور خبرنگاران استان از شهرهای مختلف راس ساعت ۱۰ صبح در سالن اجتماعات نشانگر اهمیت گرامیداشت این روز بود اما این مراسم با یک ساعت تأخیر برگزار شد تا آرام آرام حوصله خبرنگاران سر برود و مجری برنامه را وادار به واکنش کند.
مجری مراسم جشن تجلیل از خبرنگاران استان برگزاری جلسه شورای اداری با حضور یکی از مسؤولان کشوری را دلیل عدم حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و همراهان در موعد مقرر و تعیین شده مراسم عنوان کرد.
مراسم با ایراد سخنرانی افراد مختلف از جمله سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی، مدیرکل فرهنگ و ارشد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد و استاندار ادامه پیدا کرد تا نوبت به رونمایی از ۳۴ رسانه استانی برسد.
تجلیل از خبرنگاران استان آخرین بخش برنامه بود که مقرر شد از هر رسانه یک نفر به نمایندگی بالای سن بیاید در ابتدا چهار مدیرمسئول روزنامههای استان تجلیل شدند و سرپرست خبرگزاری ایرنا که دقایقی پیش نیز به عنوان نماینده رسانه۲ها سخنرانی کرده بود به عنوان نماینده خبرگزاریها تجلیل شد.
تجلیل از سایتهای استانی با تکه طنز مجری برنامه به مدیر مسئول سایت استانی کبنانیوز آغاز شد؛ مجری برنامه اعلام کرد وقتی اسم کبنانیوز را میبینم به یاد کله تاس مدیر مسئولش میافتم.
خبرنما دومین سایت استانی اصلاحطلب بعد از کبنا بود که مدیر مسئولش مورد تقدیر قرار گرفت تا یکی از خبرنگاران گچسارانی به این موضوع و در کل به نحو برگزاری آنچه وی حمایت از گروه خاص نامید، اعتراض کند و جو مراسم در دقایق پایانی متشنج شود.








واقعا باید متاسف شد برای این خبرنگار گچسارانی. خبرنگاری قداست دارد و قلم آن با ارزش تر از یک هدیه کوچک است که این آقا اینقدر جو را متشنج کرد. اخلاق مداری نشانه انسانیت یک خبرنگار است که باید انجمن گچسارانی ها بیشتر تلاش کند و امثال چنین خبرنگارانی رابه یاد فراموشی بسپارد
خبرآوران خبلی باحالی
تیتز بامزه ای بود
فقط می تونم بگم احسنت از این تیتر خاص و باحال خخخخخ