تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
13

با حضور معاون رئیس‌جمهور ، مجتمع پتروشیمی پارسه گچساران با سرمایه‌گذاری ۳۳۰۰ میلیارد ریالی کلنگ‌زنی شد

  • کد خبر : 7016
  • ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۲
با حضور معاون رئیس‌جمهور ، مجتمع پتروشیمی پارسه گچساران با سرمایه‌گذاری ۳۳۰۰ میلیارد ریالی کلنگ‌زنی شد

با حضور معاون رئیس‌جمهور مجتمع پتروشیمی پارسه گچساران با سرمایه‌گذاری ۳۳۰۰ میلیارد ریالی کلنگ‌زنی شد. به گزارش خبرآوران، عصر امروز و با حضور حجت‌الاسلام مجید انصاری معاون رئیس‌جمهور مجتمع پتروشیمی پارسه در شهرستان گچساران کلنگ‌زنی شد. در این آیین عبدالرحیم رحیمی فرماندار شهرستان گچساران با بیان اینکه این واحد تولیدی؛ تولیدکننده محصول «وینیل‌استات منومر» و […]

با حضور معاون رئیس‌جمهور مجتمع پتروشیمی پارسه گچساران با سرمایه‌گذاری ۳۳۰۰ میلیارد ریالی کلنگ‌زنی شد.

به گزارش خبرآوران، عصر امروز و با حضور حجت‌الاسلام مجید انصاری معاون رئیس‌جمهور مجتمع پتروشیمی پارسه در شهرستان گچساران کلنگ‌زنی شد.

در این آیین عبدالرحیم رحیمی فرماندار شهرستان گچساران با بیان اینکه این واحد تولیدی؛ تولیدکننده محصول «وینیل‌استات منومر» و اسید استیک است، اظهار کرد: پس از انجام مطالعات طولانی و برآورد دقیق و مشاوره شرکت صنایع پتروشیمی این واحد در دو فاز تعریف شد.

فرماندار گچساران بیان کرد: در فاز اول هدف تولید محصول نهایی اسید فورمیک است که در حال حاضر از خارج وارد می‌شود.

رحیمی بیان کرد: دو محصول دیگر نیز در گذشته از خارج وارد کشور می‌شده که در فاز اول تولید ۵ هزار تن اسید فورمیک در سال و چهار هزار و ۵۰۰ تن منیل‌استات و همچنین تولید ۳۰ هزار تن اسید استیک را در سال خواهیم داشت.

وی افزود: این طرح پتروشیمی در طول ۳٫۵ سال ساخته خواهد شد که مجموعه سرمایه‌گذاری ثابت و ارزی و ریالی آن ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال خواهد بود.

فرماندار گچساران افزود: میزان اشتغال در فاز اول آن ۲۱۰ نفر و متوسط اشتغال موقت در زمان اجرا نیز ۷۵۰ نفر است.

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=7016

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. خواهش میکنم این زمینا رو الکی کلنگ نزنید حیفه به خدا حالا که کلنگ میزنید یه دون هسته هلو هم بندازین توش تا جاش درخت سبز شه کلنگ زدن که کاری نیست ،سریع شروع به کار کنید و بسازید

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.