تاریخ : شنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۵ 6 جماد أول 1448 Saturday, 17 October , 2026
♥11

پیام تشکر خانواده غلامی مدیر سابق منابع انسانی نفت گچساران از حضور مردم در مراسم تشیع و تدفین مادر

  • کد خبر : 8015
  • 06 مهر 1395 - 21:25
پیام تشکر خانواده غلامی مدیر سابق منابع انسانی نفت گچساران از حضور مردم در مراسم تشیع و تدفین مادر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، مدیر سابق منابع انسانی شرکت نفت گچساران طی بیاینه‌ای که به این پایگاه خبری ارسال کرده از شرکت‌کنندگان در مراسم‌های تشییع، تدفین و ..تقدیر و تشکر کرده است. متن نامه به این شرح است: «هرآنچه که خداوند متعال مقدور می‌فرماید هیچ بنده‌ای را توان تفسیر آن نیست و برآنچه […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، مدیر سابق منابع انسانی شرکت نفت گچساران طی بیاینه‌ای که به این پایگاه خبری ارسال کرده از شرکت‌کنندگان در مراسم‌های تشییع، تدفین و ..تقدیر و تشکر کرده است.

متن نامه به این شرح است:

«هرآنچه که خداوند متعال مقدور می‌فرماید هیچ بنده‌ای را توان تفسیر آن نیست و برآنچه که حکمت متعالی‌اش تعلق می‌گیرد هیچکس را جرأت تعبیر و تعدیل نمی‌باشد»

راستای هر بهاری را خزانی است و هر راهی را پایانی و آنچه که باقی می‌ماند ذات اقدس الهی است که در حقیقت آنچه امید به زندگی را در کالبد انسانی حیات می‌بخشید تبلور آیه شریفه(فان‌الله مع‌الصابرین) و اتکاء و توکل به خداوند متعال و استعانت از قدرت لایزال و مشیت خداوندیست.

حال که وسعت اندوه غم از دست دادن مادر عزیز و مهربان‌مان فراتر از تحمل بوده سپاس بیکران ایزد منان را سزاست که در غمناک‌ترین روزهای زندگیمان ما را از نعمت حضور شما خوبان در کنارمان بهره‌مند ساخت تا تفقد و دلجویی یکایک عزیران التیام‌بخش دل‌های غمزدمان باشد.

با تقدیم و احترام،

بدین وسیله از باب « من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخلق» صمیمانه و متواضعانه از ابراز محبت و الطاف کریمانه کلیه دوستان، آشنایان، بستگان، مسؤولان کشوری، لشکری، نمایندگان محترم در مجلس شورای اسلامی، بازاریان، اصناف، روحانیون، پرسنل ناحیه مقاومت بسیج، مدیران و روسای ادارات استانی و شهرستانی، مدیران، روسای ادارات شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب همچنین کلیه کارکنان نجیب و شریف شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران که با حضور در مراسم تشییع، تدفین، سومین و هفتمین روز درگذشت مادر عزیز و مهربانمان مرحومه حاجیه گلابتون ابراهیمی‌لار( غلامی) و یا با ارسال پیام، تماس تلفنی، پارچه نوشته و شاخه گل ما را مورد تفقد و دلجویی قرار داده و موجب تسلی آلام جانکاهمان گردیده‌اند، سپاسگذاریم و از خداوند سبحان مسئلت داریم که با تءسی از آیه شریفه(هل جزاء الاحسان الا الاحسان) به ماتوفیق دهد تا در مراسمات خیر، شادی و مجلس سرور شما عزیزان گرانقدر بتوانیم ذره‌ای از این همه عواطف و محبت را جبران نمائیم.

اجرکم‌الله خیرا

از طرف خانواده‌های غلامی، ابراهیمی لار، طالبی، راهی، داردل، سایر بستگان و منسوبین

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=8015

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.