تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026
10
رسانه صهیونیستی:

کمربند دفاعی ایران فضای عملیاتی ناتو را قطع کرده/دفاع برابر حملات رعد آسای ایران مشکل است

  • کد خبر : 8671
  • ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵
کمربند دفاعی ایران فضای عملیاتی ناتو را قطع کرده/دفاع برابر حملات رعد آسای ایران مشکل است

به گزارش خبرآوران، وبگاه صهیونیستی «عاروتص شواع» در تحلیلی در زمینه راهبردهای دفاعی ایران در منطقه و آسیب شناسی رقبا از طریق علم مکان شناسی نوشت: پل زمینی ایران و  اتصال موقت دو قاره از ایران به دریای مدیترانه تنها برای ساخت یک مسیر صرف به دریا نیست،بلکه قطع مسیر راهبردی پایگاه‌های ناتو در ترکیه […]

به گزارش خبرآوران، وبگاه صهیونیستی «عاروتص شواع» در تحلیلی در زمینه راهبردهای دفاعی ایران در منطقه و آسیب شناسی رقبا از طریق علم مکان شناسی نوشت: پل زمینی ایران و  اتصال موقت دو قاره از ایران به دریای مدیترانه تنها برای ساخت یک مسیر صرف به دریا نیست،بلکه قطع مسیر راهبردی پایگاه‌های ناتو در ترکیه ‌مبتنی بر علم مکان شناسی نقطه پایانی حمله ایران است.

بر این اساس، ایران فضای عملیاتی ناتو را در دو قسمت قطع کرده و با استفاده از گستره سرزمین‌های کلیدی خود در شرق و غرب می‌تواند کمربند دفاع ضد موشکی ایجاد نماید که در نتیجه هرگونه بسیج نیروهای ناتو در ترکیه برای حفظ دشمنان ایران (عربستان) برابر حملات رعد آسای این کشور را مشکل می‌سازد.

این وبگاه صهیونیستی مدعی شد: با پوشش دفاع هوایی از ایران تا دریای مدیترانه، هرگونه عملیات نجات نیروهای ناتو مستقر در ترکیه به تاخیر افتاده و موجب واردشدن ضربات سنگین بر نیروهای ناتو می‌شوند نیروهایی که به منظور متوقف کردن نیروهای قدرتمند ایران در عرصه خلیج فارس وارد عمل شده اند. امروز از جنوب به غرب شبه جزیره عربستان،ایران در حال فعالیت است و در یمن و با گروه حوثی‌ها به عنوان عاملان نیابتی درحال برپایی نقطه انسداد دریایی در تنگه باب‌المندب است.

این در حالی است که برد موشک‌های ضد کشتی ایران بسیار زیاد است و این کشور می‌تواند صدها آتشبار از موشک ضد کشتی خود را دور از خط ساحلی یمن مستقر ‌کند. شاید نیروهای آمریکا به  زحمت بتوانند در این سد ایجاد شده رخنه نمایند اما همچنان که چنین نیرویی به صفوف ایران رخنه می‌نماید، مجبور است با مبارزه راه خود را برای حضور در تنگه هرمز باز نماید . بنابراین ایرانی‌ها در خلیج فارس قبل از این که نظامیان آمریکا از باب‌المندب به آنجا برسند با هیچ نیرویی مواجه نمی‌شوند و ایرانی‌ها تنها در تنگه هرمز باقی خواهد ماند.

عاروتص شوع نوشت: در مجموع ارتش ایران به طور موفقیت آمیز راهبرد منطقه دسترسی ممنوع یا «Anaconda-style A2/AD» را که ترکیبی از جنبه‌های مبتنی بر علم مکان شناسی برگرفته از بازی ژاپنی «GO» که در آن راهبردهای پیچیده‌ای وجود دارد را همراه با توازن شطرنجی که درکل به هدف پیروزی بر عربستان سعودی و غرب است، بکار برده است.

این وبگاه صهیونیستی با انتقاد از راهبردهای آمریکا در منطقه نوشت: این کشور تحت رهبری احمقانه اوباما به جای برنامه ریزی بر نحوه مغلوب کردن ایرانی‌ها، ارتش خود را سرگرم پروتکل‌های عملیات تغییر جنسیت نیروهای نظامی خود کرده است.

در انتهای این مطلب آمده است: هر کسی که رییس جمهور آمریکا شده و به کاخ سفید وارد می‌شود با موج سهمگین ایرانی همراه با سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد دلاری مواجه می‌شود که به زودی عربستان را از صفحه روزگار محو می‌کند. آن موقع دیگر کار از کار گذشته و جهان متوجه تنها میراث دولت اوباما که ایجاد ایران اسلامی ابرقدرت مجهز به سلاح اتمی که بر ۶۰ درصد ذخایر نفتی جهان حکمفرمایی می‌کند، خواهد شد.

انتهای پیام/م

 

لینک کوتاه : http://khabaravaran.ir/?p=8671

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.