به گزارش خبرآوران، سرهنگ سید محمد موسوی فرمانده انتظامی گچساران با اشاره به دستگیری اعضای باند سارقان زورگیر در این شهرستان، گفت :در پی وقوع چندین سرقت ، رسیدگی به این موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت وماموران پلیس آگاهی با انجام یکسری تحقیقات و اقدامات پلیسی ، موفق به شناسایی اعضای این باند شدند.
وی افزود: ماموران انتظامی کلانتری ۱۲ گچساران پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه موفق به دستگیری پنج نفر از اعضای این باند سارق و زورگیر شدند ودر این عملیات، تمام اعضای باند از جمله سرکرده این افراد دستگیر شد.
موسوی اظهارکرد:در همین راستا یک دستگاه خودرو پژو و یک دستگاه موتورسیکلت فاقد پلاک که با آنها اقدام به زورگیری می کردند را توقیف و حسب دستور مقام قضایی به پارکینگ انتقال داده شد.
فرمانده انتظامی گچساران تصریح کرد: در تحقیقات و بازجوئی از سارقان ، این پنج عضو باند سرقت و زورگیری ، به صراحت به جرم خود معترف که پس از تشکیل پرونده تحویل مقام قضایی و روانه زندان شدند.








با تشکر از زحمات شما عزیزان.لطف کنید اسامی وتصویر آنها را اعلام بفرمایید تا مردم آنها را بشناسند .ضمنا لطف بفرمایید پلیس ۱۱۰در مواقع تماس زودتر در محل تماس گرفته شده حاضر شوند چون حظور آنها خیلی با تاخیر است .این تنها مورد ایرادبه نیروی انتظامی میباشد.
ممنون
سلام خسته نباشید امیدوارم بدون در نظر گرفتن رنگ و پوست و نژاد و طایفه و خط و باند سیاسی با تلاش شبانه روزی ضابطین دادگستری و عزیزان انتظامی همچون گذشته مردم احساس امنیت بیشتری نمایند متشکریم
از تلاش شبانه روزی برادر آن نیروی انتظامی نهایت تشکر و قدر دانی را داریم .
خدا قوت بده . احسنت
چرا زورگیران محله طالقانی را دستگیر نمی کنید شب تا صبح مواد فروشی اربده گشی ومزاحمت برای محله طالقانی