تاریخ : یکشنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۵ 29 ذو الحجة 1447 Sunday, 14 June , 2026
6

انتشار ایمیل های چالش‌برانگیز منسوب به تاجگردون در فضای مجازی

  • کد خبر : 18714
  • 28 فروردین 1397 - 9:42
انتشار ایمیل های چالش‌برانگیز منسوب به تاجگردون در فضای مجازی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، طی روزهای گذشته ایمیل های منسوب به غلامرضا تاجگردون  نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسامی در فضای مجازی منتشر شده است که این ایمیل ها حاوی نکاتی قابل تامل است که با مطالعه آنها اسرار زیادی از برنامه های تاج گردون، کاریزمای شخصیتی و تفکرات پیچیده […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرآوران، طی روزهای گذشته ایمیل های منسوب به غلامرضا تاجگردون  نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسامی در فضای مجازی منتشر شده است که این ایمیل ها حاوی نکاتی قابل تامل است که با مطالعه آنها اسرار زیادی از برنامه های تاج گردون، کاریزمای شخصیتی و تفکرات پیچیده و زیرکانه وی نمایان می شود.

در این ایمیل ها که صحت و سقم آن هنوز به تایید یا تکذیب تاج گردون نرسیده است بر نکات مهم و قابل تاملی تاکید شده است، تاکید بر ضرورت توسعه کارها، نگرانی از وضعیت باشت و لزوم تغییر ساختار در این شهر، لزوم تشکیل اتاق فکری محدود بدون حضور خبرنگاران با لایه های مختلف تا سقف ۲۰۰ نفر، تشکیل تیم رسانه ای قوی و توزیع مسولیت بین افراد این تیم  مصاحبه با افراد مختلف با ذکر اسامی از جناج های مختلف سیاسی اجتماعی از جمله اصولکرایانی مانند یدالله مرادی، تاکید بر  افشا نشدن برنامه ها همچنین درخواست لیست مدیران کل؛ مدیران و …در گچساران ، باشت و استان بر حسب شرایط بومی از جمله ترک زبان بودن، لرزبان بودن، بویراحمدی یا باوی بودن، درخواست اسامی افراد استخدام شده در پتروشیمی و نفت براساس نکات مطرح شده و نکات قابل تامل دیگری که میتواند بزرگترین چالش این روزهای تاجگردون در محافل سیاسی و اجتماعی باشد.

 

لینک کوتاه : https://khabaravaran.ir/?p=18714

برچسب ها

نظرات مخاطبان خبرآوران

مجموع دیدگاهها : 7در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۷
  1. به نظر من این ایمیل ساختگی کار خود نماینده بوده و برای گمراه کردن مردم و منت گذاشتن بر سر اون افرادی که توی ایمیل نوشته شده است.این چه ایمیلی بوده که این قدر زیبا تایپ شده و در پی دی اف ارسال شده.هیچ کس باورش نمیشه که این ایمیل لو رفته باشه.این یه داستان جدیده

  2. تازه ادمهایی روتولیشترنام برده که نه قدرت رای اوری دارن نه میتونن ادم جذب کنن فقط خودنماومنافق ومنفعت طلبن سوال کنیدافرادنامبرده روبعدخودتون خواهی فهمید

  3. خیلیها ازمتن ایمیل ناراحتن وقطعا ایمیل واقعی بوده ومردم خنگ نیستن

  4. بدترین بندش این بود که گفته ش داره روی م بزرگ کار میکنه .حالا ش دشمن شده ویدالله م دوستش .والله در مرام این بشر آدم انگشت به دهن میمونه ..

  5. اصلا دروغه کذب محض این کار طرفه مقابلشه این معلومه

  6. میگفتن که م م ناراحته و باهاش نیست پس چه شد که اسمش تو لایه دومه.بخدا م خیلی پوست کلفتی بابا ول کن

  7. در این ایمیل ها دهها سوال و ابهام و شک و تردید وجود دارد که حداقل ان مظلومیت دولت میباشد و تحقیر مدیران .در قانون اساسی تفکیک قوا طبق اصول معین به رسمیت شناخته شده اما در این دستورالعمل همه نهادهای دولتی و حتی فرماندار شهر زیرمجموعه دفتر نماینده شمرده شده اند .

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبرآوران منتشر خواهد شد.
  • توجه داشته باشید عدم انتشار دیدگاه شما به معنای جانبداری از شخص یا موضوع خاصی نیست؛ دیدگاه‌های که حاوی تهمت، افترا و الفاظ غیراخلاقی باشد به دلیل رعایت حرمت افراد منتشر نخواهد شد.