به گزارش خبرآوران حجتالاسلام عبودی امام جمعه باشت طی حکمی به عنوان مدیرکل حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد تا جایگزین حجتالاسلام محمد پایدار شود به همین مناسبت لطفالله موسوی شهردار باشت طی پیامی این مسئوولیت جدید را به وی تبریک گفتهاست که در زیر میخوانید:
جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای عبدالرحیم عبودی
انتصاب شایسته حضرتعالی به عنوان مدیرکل حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد که بیانگر تعهد، کارآمدی و شایستگی های برجسته حضرتعالی در صحنه های مختلف خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی است را تبریک گفته و امیدواریم شاهد موفقیت روزافزون جنابعالی در این جایگاه حساس و معنوی نیز باشیم.
بدون شک و تردید تقویت ایمان دینی مردم به عنوان ستون اصلی نظام و انقلاب اسلامی همچنین تقویت و گسترش فرهنگ حوزوی در راستای توسعه فرهنگ دینی و بصیرت فرهنگی با حسن انتخاب جنابعالی هر چه بیشتر در استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه شهرستان باشت ترویج و گسترش پیدا خواهد کرد.
با آرزوی توفیقات روز افزون، سربلندی جنابعالی را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
لطفالله موسوی شهردار باشت







